Tehnički kutak > Garaža

Moja gilera VXR 180

<< < (6/7) > >>

MALES SR180r:
zašto bi bio gotov,ako nečeš imat većih i težih posljedica s vremenom se vratiš lagano,jbga desi se.  :(

jel nakraju imaš vozačku za tog ranera ili se to sve dogodilo bez vozačke,regan?  :sad1:

cyb3r:
regan je al nemam vozacku za tu kubikazu :(
ma zasad nema motora za mene. vozio sam se najnormalnije ko covjek i eto sta se desi.
familija je skoro pala u komu, svi po redu. ne zelim opet gledati ta lica, to mi nije potrebno u zivotu.

MALES SR180r:
vjerujem,zaje*ano!  :angry7:

kad se oporaviš i riješiš ranera uzmi neku 50-tku za do dučana birtije i slično!  :dontknow:

steeef:
nažalost desilo se i tebi..al recimo toe dio sporta jbg,svi se tu i tam proliju,neko više neko manje..
ja sam naj#bo i rehabilitacija mi trajala preko 3 godine al se nisam skroz oporavil,noga ostala sjebana,invaliditet i tak to pa život bez vožnje na 2 kotača i prčkanje po skuterima nemrem zamislit..jbg ( a i familija se navikla,haha)

2mario2:
vjerujem da se budeš ti predomislio opet i kupio neki motor... dobil budeš volju kad-tad... ja bi isto da se razbijem malo pauziral dok bi se oporavil, al bez motora biti si nemrem zamisliti nikak... :dontknow:

brz oporavak ti želim...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju