Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
vrijeđanje
stunt46:
--- Citat: Grale - 30 Listopad, 2012, 18:16:47 ---
--- Citat: stunt46 - 30 Listopad, 2012, 18:12:06 ---vicini ekipe koja se tek uclani na ovaj forum je problem citati pravila foruma pa tako i tržnice...tako je i meni bilo,al sam imao srece pa mi je Igor.sb..par puta ljepo objasnio i sad sam naucio..tako da malo razgledaj forum i pravila :icon_biggrin: a ne tu se zalit na moderatore bez kojih ovaj forum nebi imao smisla :dontknow:
--- Kraj citata ---
Imas sreće šta si naiso na dušu od čovjeka ;D
Neki drugi mod bi te natjero procitat pravila možda :toothy3:
--- Kraj citata ---
haha...u pravu si grale al i on je meni jednom zakljucao temu pa se nisam ovako javno zalio i vrijedao moderatore :icon_biggrin:
igor.sb:
vi iz kc i okolice ste stvarno najgori
vidi primjer uzornog moderatora
--- Citat: stunt46 - 30 Listopad, 2012, 18:12:06 ---vicini ekipe koja se tek uclani na ovaj forum je problem citati pravila foruma pa tako i tržnice...tako je i meni bilo,al sam imao srece pa mi je Igor.sb..par puta ljepo objasnio i sad sam naucio..tako da malo razgledaj forum i pravila :icon_biggrin: a ne tu se zalit na moderatore bez kojih ovaj forum nebi imao smisla :dontknow:
--- Kraj citata ---
imao si srecu, dok je igor vodio trznicu nitko se nije smio buniti, jer nije imao razlog :toothy10: :toothy10:
2 banderovo nisi imao srece
stunt46:
ma samo nek citaju pravila...kako kaze rox na drugom forumu bi letili :hello:
banderovo:
--- Citat: stunt46 - 30 Listopad, 2012, 18:34:33 ---
--- Citat: Grale - 30 Listopad, 2012, 18:16:47 ---
--- Kraj citata ---
Imas sreće šta si naiso na dušu od čovjeka ;D
Neki drugi mod bi te natjero procitat pravila možda :toothy3:
--- Kraj citata ---
haha...u pravu si grale al i on je meni jednom zakljucao temu pa se nisam ovako javno zalio i vrijedao moderatore :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ako mozemo privatno mozemo i javno.
bravo mali 2 slike i domovnica, i 100 kuna
na postu stize partijska i pravila sluzbe
Doomsday:
Ček, koliki je ono limit broja postova za moć koristit tržnicu...? :icon_scratch:
:zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju