Tehnički kutak > Tuning skutera

Pripasavanje piaggio/morini polutki na minareli??

<< < (2/4) > >>

Rox-Rab:
neznam koje su godiste ali pasu, samo se malo treba pobrusit poklopac getribe jer inace zapinje, moje su linearne

od frenda tgb 07' isto ima linearne

pitaNS:

--- Citat: Rox-Rab - 29 Listopad, 2012, 20:41:28 ---neznam koje su godiste ali pasu, samo se malo treba pobrusit poklopac getribe jer inace zapinje, moje su linearne
od frenda tgb 07' isto ima linearne

--- Kraj citata ---

to nije problem što se mora pobrusiti poklopac getribe, to sam i očekivao...nego da ne omašim kad budem kupovao, ne znam dal sve pašu na minareli..?!

Rox-Rab:
trebale bi  :dontknow:

Josip:

--- Citat: pitaNS - 29 Listopad, 2012, 20:22:02 ---
--- Citat: Josip - 29 Listopad, 2012, 19:22:02 ---stare pia 128, i bgm linerarna + neki vario (R/T preporuka :icon_thumright:) + mhr kevlar 780mm eto ti overrange
tako sam ja slagao na jednog roxa i radi ko sat
a i to ti je dobra solucija, mada nije velika razlika neznam zasto bi manja polutka bila bolja od vece ako su obe linerarne

--- Kraj citata ---

Hvala na odgovoru Josipe..I to je svakako jeftinija solucija od kupovine komplet OR prenosa, da li ta stara pia polutka odgovara od zip,quartz,sfera piaggio modela??
A još jeftinija solucija bi trebalo biti to sa Morini polutkama 123mm jer su one navodno sa lineranim kanalima, pa nema potrebe za kupovinom lineranog torqa..tako je bar pričao Slow rider, ali nema ko da potvrdi..niti znam o kom Moriniju se radi tj da li ima više verzija?!?!

--- Kraj citata ---

u vezi tgb polutki neznam, cak se sjecam da je hac imao neke od pezolem (mislim od trakera) isto lineraran kut
a oco za pia ti imaju svi stariji pia modeli cak i stare gilere i stalkeri

Rox-Rab:
na mojima pise tgb, 123mm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju