Ostalo > Svijet računala i mobitela
t-com lopovi
[R]UNNE[R]:
.
ziloryder:
Ja imam optimu, i skida mi kako kada, pa se ne zalim placam flat 55kn i meni dobro kakav god da jest :icon_thumright:
istipa622:
--- Citat: fleky911 - 29 Listopad, 2012, 18:39:34 ---a jesu vas prebacili na onu kao digitalnu centralu?
--- Kraj citata ---
mene su prebacili prije nekih tjedan dana..od tada je KOMA!!!!!
gotovo svaku stranicu ili moram refrešat 2-3-5 puta ili neće uopće učitat!
svako malo web page not found i slična sranja :angry7:
sva sreća da mi istiće ugovor kroz za mjesec dana pa odem na H1, neznam šta me tamo čeka ali ovo stvarni nije više za izdržat!
edit:
sada skidam film i down nejde preko 80-100 kbps iako je isal do 500 nekad, znam da to ovisi o torentu sa kojeg skidam ali definitivno nije do torenta
Jump33r:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 29 Listopad, 2012, 19:04:42 ---jel ima kod nas malo žešća mreža sa koje se može skidat pri brzinu 5-10 mbs jer frend mi u njemačkoj skine igricu od 10gb za par minuta a plaća 20€+ima uključenu isto neku tv,a kaže mi da ce sad tv isključiit jer ne gleda i da ce povecat speed jos vise.. pa se mislim wtf? koji je kod nas krc... :icon_scratch: :help:
--- Kraj citata ---
e takve brzine cemo mi imat za jedno 20g buduci da nan je 80% hrvatske provuceno na oksidiranim bakrenim zicama starin bog zna koliko godina
[R]UNNE[R]:
.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju