Ostalo > Motocikli

Yamaha YZF R 125

<< < (7/15) > >>

danc00:

--- Citat: cocy - 04 Prosinac, 2012, 13:53:48 ---
--- Citat: Drnda-1 - 04 Prosinac, 2012, 02:57:47 ---u potpunosti u pravu

--- Kraj citata ---

Fali snage? Pa ima 15 konja nemoze ic kao i r6
A to sto usporedivate 2t i 4t to bezveze

Ausph ce dat malo snage i zvuk

Jer taj auspuh koji je orginal on ima 100 EKO blokada i pun ku**c toga...

Gume jesu malo vece nego na bicikli necu jurit 220 pa da ce mi trebat vece...stoga to je opravdano :icon_thumright: a te gume
sto su sad gore bez problema uzivas u zavojima

Da sam htio brzinu kupio bih 600  jer si mogu to dozvolit s financiske strane
ali ko kupuje motor zbog brzine 80% njih je nazalost 2 metra ispod zemlje

S ovime ljepo laganica mozes ic u Ameriku nis benze nepotrosis ljepo lovit cure i slicno :biker: jebes brzinu mlad sam

--- Kraj citata ---

Nisi cura pa te smiem pitat kolko imaš godina?

Nema šta motor je prelijep, Yamaha je No. 1 , samo me jako boli kad vidim 125ccm, jer znam kak ide 4T 125ccm...Da bar Yamaha izbaci verziju ko Kawasaki 250-300ccm onda bi motor već bil puno zanimljiviji, jer na ljeto kad sam kupoval motor puno sam gledal tu Yamahu ali me je ubilo to kaj je 125ccm.

playaa:

--- Citat: danc00 - 04 Prosinac, 2012, 14:08:41 ---

--- Kraj citata ---

Gume jesu malo vece nego na bicikli necu jurit 220 pa da ce mi trebat vece...stoga to je opravdano :icon_thumright: a te gume

S ovime ljepo laganica mozes ic u Ameriku nis benze nepotrosis ljepo lovit cure i slicno :biker: jebes brzinu mlad sam

--- Kraj citata ---

Nema šta motor je prelijep, Yamaha je No. 1 , samo me jako boli kad vidim 125ccm, jer znam kak ide 4T 125ccm...Da bar Yamaha izbaci verziju ko Kawasaki 250-300ccm onda bi motor već bil puno zanimljiviji, jer na ljeto kad sam kupoval motor puno sam gledal tu Yamahu ali me je ubilo to kaj je 125ccm.

--- Kraj citata ---

u pravu si,vama starijima je to ki bicikla,ali npr. meni ili bilo kojem tipu od 16 godina s a1 kategorijom ova yamaha je san snova  :drunken_smilie:

pralas:
yamaha je prava,boja je odlična,ima mi prijatelj isto takvu samo crveno-bijelu...

vozio sam yamahu pa mogu reci nesto vise o njoj...kočnice vrhunske pogotovo prednja,ovjes isto jedino malo premekan za moj ukus,meni je osobno to mal motor i osjecao sam se nezgrapno na njemu sa mojih 188 cm,prijatelj je niži pa njemu valjd odgovara...

motor ide ok,130 kmh navuce po satu,sta očekivati od ubrzanja,ja sam sa svojim vx-om 125 i multivarom bio ispred njega od 0 do nekih 80 a kasnije me počinje stizati jer ima vecu krajnju...eto čuo sam da ima taj neki kit 180,to bi bilo odlično da se stavi i da motor zivne,jer izgleda ko da ide 260 a sa nekim sp-om/vxr ga pojedes da ti tablicu mora traziti dalekozorom...

sve u svemu jako korektan motor,jedino kao sto danc00 kaze da je bar 200/250 ccm

Pulss:
Motor je po izgledu nesto savrseno.. Meni definitvno najlijepsi  :)

Vjerojatno je malo slab, al isto mi se ne cini da bas ne mrda... solidno ide, bar na ovom vid..

cocy:

--- Citat: danc00 - 04 Prosinac, 2012, 14:08:41 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Imam 16 godina

A malo je glupo sto yamaha nije nis izbacila 200ccm ili 250ccm ali jbg
Jos dvije godine to cu pretrpit pa auto pa vjerovatno cu zaboravit na motore ali otom potom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju