Ostalo > Svijet računala i mobitela

Iphone 5 najjeftiniji ?

<< < (15/16) > >>

arz:
Ja sam prestao koristiti installous zato jer one aplikacije koje mi trebaju kupio sam na AppStore-u, zanemariva cifra prema onome kolko ih koristim, a i na kraju nemam brige sa update-ima.
Jedino Cydiu obnavljam redovito i to je to. Update softwera mi je iskljucen i to sve kad bi ljudi ubiti znali kak je jednostavno nebi imali problema, al ajde, uvijek se nađe onaj kome to ne leži i ne želi brinuti o takvim stvarima.

A najgore je to kaj masa ljudi kupuje svakakve iPhone,Samsunge, Hateceje  a koriste 1% njihovih mogucnosti, i onda govore kak ne valja ovo i ono, android i ios...
Po meni, sve je to ok, kak se ko navikne i kako kome pase... ;)

iPh4S Tt

Ceki21:
ja cu recimo ovaj tjedan kupiti 4s zato jer je zadnji put bio tak jeftin prije 6 mjeseci.. to je trenutno najniza cijena od
kad je izasao..
kad otplatim pretplatu kostat ce me 1800 kn, a to na pglasniku nigdje ne mogu dobiti..

igor.sb:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Studeni, 2012, 10:07:58 ---Ma to je ko i rootanje androida. Koliko to ljudi radi? Zanemarivo malo. Tak da 99,99999% telefona doceka smrt u serijskom stanju. Da nije tvornicki upaljen automatski update, svi oni bi bili bukvalno u tvornicckom stanju

--- Kraj citata ---

nekad nerootan android ko 50cc s blokadoma  :dontknow:

to je bilo must have, danas vise manje sa 2 il 4 jezgrenim proc i po 2gb rama. na stock roomu telefon je zvijer

bilo je super sto mozes dic proc sa 600 na 800 i stabilan je, a o custom romovima da ne pricam

animatrix:
sve je to isto sranje
preferiram android zbog otvorenog koda i hrpu mogucnosti. kad bi ispucao sve mogucnosti na iosu i androidu dosao bi do zakljucka da je to sve isti k ako ih jednako koristis.

Mikac21:
iphone 5 se može sakriti kraj Galaxy-a S3,samo ću to reći

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju