Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
2TDottore:
o daaa je zato ga i svi imamo da ustedimo na tezini ;D
walkay:
Upravo sam pokusao staviti diznu iz BGM seta za PWK na Keihin PE 24 i naravno ne mogu... navoj ok, ali je predugacka PWK dizna i ne mogu zasarafiti casicu, fali mi par mm. Pase mi Dellorto dizna M5 navoj, tako da morat cu nju nabaviti. Ako neko ima M5 od 110,112,115 neka se javi!
pralas:
--- Citat: walkay - 10 Svibanj, 2013, 21:29:26 ---Upravo sam pokusao staviti diznu iz BGM seta za PWK na Keihin PE 24 i naravno ne mogu... navoj ok, ali je predugacka PWK dizna i ne mogu zasarafiti casicu, fali mi par mm. Pase mi Dellorto dizna M5 navoj, tako da morat cu nju nabaviti. Ako neko ima M5 od 110,112,115 neka se javi!
--- Kraj citata ---
skrati diznu :D
Marekk:
--- Citat: pralas - 10 Svibanj, 2013, 21:46:14 ---
--- Citat: walkay - 10 Svibanj, 2013, 21:29:26 ---Upravo sam pokusao staviti diznu iz BGM seta za PWK na Keihin PE 24 i naravno ne mogu... navoj ok, ali je predugacka PWK dizna i ne mogu zasarafiti casicu, fali mi par mm. Pase mi Dellorto dizna M5 navoj, tako da morat cu nju nabaviti. Ako neko ima M5 od 110,112,115 neka se javi!
--- Kraj citata ---
skrati diznu :D
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: bar je lako PWK diznu slratiti, i za pola možeš, to će ti taman biti, a da dolje ostane 1-2mm lufta
walkay:
Upravo gledam, jedino kod navoja mogu par mm skratiti i kod glave, gdje je rupica, posto je rupa povucena unutra. Ne mogu odrezati na pola posto samo na kraju je to malo suzenje, dalje je otvorena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju