Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Gotova je prva utrka i meni i skuteru, jako sam zadovoljan, Skipper je iso bolje nego sto sam mislio! Sve ukupno nas je bilo 7 u Open klasi ja sam bio 5. na kraju, stim da neki decki imaju puno jace skutere od mene... Slijedeci tjedan cu nabaviti jos jedan hladnjak od 50-ke, pa cu ubaciti, da mi se bolje hladi preko ljeta kad je vani 30+. Na utrci mi max temp bila 75, ali sam primjetio da izmedu 55-70 ide najbolje.
pitaNS:
svaka čast na učešću u samoj utrci...biće bolje sledeći put...Ubacuj još jedan hladnjak kako bi kontrolisao temepraturu ili zameni postojeći većim...
walkay:
Lakse mi je ubaciti jos jedan, taman mi stane od piaggio 50 naprijed... poslije toga cu skupljati za karb PWK 28 i za prirubnicu! :icon_thumright:
balicdim:
baš sam htio pitat kako je prošla utrka i dal je skipač izdržao opterećenje tiskanja + vanjske temperature s obzirom kako je bilo na treningu... :o
dobar rezultat za prvu utrku pored konkurencije koja je bila prisutna - čestitke
vidim da si promijenio jaknu, šta je bilo sa "kompletom" da si ju zamjenio
walkay:
Ma bolje ne pitaj, poslije prvog treninga sam kljuc od auta ostavio u depu od kombinezona, pa sam skinio i ubacio nazad u gepek, on od kednom se zakljucao sebe. Morao sam sacelati rezervni kljuc da izvadim jaknu! ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju