Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Josip:
--- Citat: Peksy - 01 Travanj, 2013, 12:19:39 ---Ma isto :) sad voza kawu :P
--- Kraj citata ---
gura on stalkera bez makine po podlozi za bocanje
info su ti stare bar nekoliko godina, poslije je imao drz kojeg vec dugo posjeduje tiho
--- Citat: Tiho - 01 Travanj, 2013, 12:18:22 ---a nisi poveza da čovik slaže cilindre i potpiše se na njih...složeno ih je x komada za razne skutere...
I ja san momak iz Segeta Donjeg,to ti je odma do Trogira i znan SRAD-a...čak smo i prijatelji... :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
a sad da ste i frendovi :jerk: :jerk: :toothy12:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 01 Travanj, 2013, 16:35:05 ---decki odletjeli ste u off......
@ walkay : kad decki vec pisu u topic , i ktome Tiho koji je znalac i moze ti pomoci , bilo bi korisnije da napises koje sve probleme imas pa da ti probaju pomoci.... osim stavljanja slika novih dijelova i vise topica sam naletio da si pisao
" problemi s kocnicom"
" problemi s hladenjem"
"problemi s karbom"
korisnije da ti se pomogne, jer trka u Osijeku je blizu :icon_thumright:
(nemam namjeru popovati i provocirati, vec pomoci :headbang:)
--- Kraj citata ---
ocito ti gorane ne pznajes naseg glasomira pa imas dojam da je znalac, lik samo prica..... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
walkay:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 01 Travanj, 2013, 16:35:05 ---decki odletjeli ste u off......
@ walkay : kad decki vec pisu u topic , i ktome Tiho koji je znalac i moze ti pomoci , bilo bi korisnije da napises koje sve probleme imas pa da ti probaju pomoci.... osim stavljanja slika novih dijelova i vise topica sam naletio da si pisao
" problemi s kocnicom"
" problemi s hladenjem"
"problemi s karbom"
korisnije da ti se pomogne, jer trka u Osijeku je blizu :icon_thumright:
(nemam namjeru popovati i provocirati, vec pomoci :headbang:)
--- Kraj citata ---
Hehe, nemam velike probleme, skuter savrseno radi, rijesio sam hladenje stim da sam skinio malu plastiku sa prednje plastike i poslije toga nije vise grijao, zato sam i napravio drugu plasiku sa prozorcicima. Sto se tice kocenja, koci on ali nije za trke, zato sam nabavio pleteni lajtung, to cu ovih dana staviti sa Multivarom. On je spreman za trku... :icon_thumright:
walkay:
Dobio sam jos neke slike:
[SB]Replica 180:
umjesto plastike koju si pravio bi vjerovatno bilo bolje da je nema ili da je slozena kao na nrgiju mc2,3 kao usmjerivac zraka na hladnjak
( Lakijeva ideja :icon_thumright:)
ne znam sto tocno ocekujes s pletenim lajtungom i multijem, ali svakako se nadam da ces to dobiti (imam oba pletena i multic, pa nista revolucionarno s njima nisam dobio :dontknow:)
walkay:
Pa s cim se dobijes revolucionarno nesto vise... kupio sam bitne stvari sto su mi uletili za male nove, sigurno ce biti malo bolje, pa nisam ja bankomat da za 1-2 dana napravim pilu za ubijanje... Kad budem imao novaca, kupit cu karb i sve ostalo sto ide s njim, ali mozete poslati pare na moj racun, od sutra odma kupujem sve... :icon_thumright:
Ajde da malo objasnim sta me muci, prednja kocnica mi je uzasno tvrda, ubija mi ruke poslije 5 krugova, serijski lajtung je pre tanak, pleteni bi trebao popraviti pritisak u kocnici. Svi znamo sta se dobije sa Multivarom... jos mi fali neki veci karb, gljiva i prirubnica, to je cifra oko 1000 kn, toliko mi sad trenutno nema, tako da skuter ide kako ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju