Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
walkay:
Stavit cu dok ne pocinje sezona, zelim ici par puta do grada pa da imam, kasnije cu skinuti. Jel mi moze neko objasniti sta sve moram ostaviti od struje da mi puni akumlator i gdje mogu staviti prekidac da mogu upaliti i ugasiti skuter bez kljuca?
ivek_sr:
--- Citat: walkay - 24 Veljača, 2013, 11:30:06 ---Stavit cu dok ne pocinje sezona, zelim ici par puta do grada pa da imam, kasnije cu skinuti. Jel mi moze neko objasniti sta sve moram ostaviti od struje da mi puni akumlator i gdje mogu staviti prekidac da mogu upaliti i ugasiti skuter bez kljuca?
--- Kraj citata ---
Jednu žicu sa namotaja spojiš na tipku i onda sa tipke na masu neku i to je to, neznam sad točno koja je na bb-u al ima tu starih lisaca kaj znaju
walkay:
Znam da ide iz CDI-a jedna crna zica na masu, sta ako bi tamo stavito prekidac? Nikad nisam to radio pa ne znam sad...
Laki:
--- Citat: walkay - 24 Veljača, 2013, 11:53:59 ---Znam da ide iz CDI-a jedna crna zica na masu, sta ako bi tamo stavito prekidac? Nikad nisam to radio pa ne znam sad...
--- Kraj citata ---
spojis ko ja prekidac na zicu koja ide iz cdi-a u bobinu
walkay:
Hvala Laki, tako cu onda napraviti, kad poskidam zice. Hoce gubiti napon ako cu produziti tu zicu do volana, nece kasnit signal do bobine, ili najbolje staviti prekidac blizu bobine?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju