Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
2TDottore:
onda uzmi orginal od zipa on mora bit taj kraci.
mos ti ciljat i prvo mjesto u openu al i za to treba imat dobar i pouzdan motor i uz to ponesto znat i vozit to ti ja velim iz prve ruke jer sam zadnje dve sezone vozio tu klasu.a ak ti nije do toga slozi nesto tek tolko da se trkeljas po stazi sa ostatkom ekipe dobro bu ti doslo u svakom slucaju za poboljsanje vozackih sposobnosti
Josip:
--- Citat: walkay - 01 Studeni, 2012, 18:51:21 ---Na zalost samo Malossi ima takvu dimenziju 195mm, sve ostalo 210mm... nebitno vidjet cemo jos! Dobro kazes Dottore, da bi ciljao prvo mjesto slozio bi nesto za no limit klasu a ne za open, a nebi gledao cijenu! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638912752&target=productdetail&category1=A%3AA_PIAGGIO%3AA_PIAGGIO_ZIP50SPLC&category2=CAT%3ACAT_FAHRWERK%3ACAT_FAHRWERK_STOSSD
evo ga
negdje sam cak vidio i 172mm, ali moze se namjestit da stoji prednji kraj i jos malo nize
walkay:
Super hvala Josipe, znaci ovaj amortizer isto moze na Skipper, a vazno da bude sto nizi prednji kraj! :icon_thumright:
Hljebaroš34:
Spuh je prefamozan :icon_biggrin:
walkay:
Naravno nece ostati plava boja, kad budem slozio masinu ide sve u drugu boju, ne zelim sad otkrit, nek bude iznenadenje! ;D
U nedjelju idem po radilicu, a slijedeci tjedan po hladnjak od Hexagona 180 i posudu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju