Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
TopPerfomance4:
--- Citat: walkay - 09 Listopad, 2016, 12:24:32 ---Nije da skuter ne ide, suprotno usudio bi reci da je najjaci u prvenstvu, ali ja ne zelim toliko riskirati. Meni je to hobby a nije mi toliko do 1. mjesta da negdje ostavim glavu.
--- Kraj citata ---
što je i normalno nemaš sponzore ne dobija se lova od pobjede što je stvarno jadno
SF2 Freak:
--- Citat: TopPerfomance4 - 09 Listopad, 2016, 16:32:32 ---
--- Citat: walkay - 09 Listopad, 2016, 12:24:32 ---Nije da skuter ne ide, suprotno usudio bi reci da je najjaci u prvenstvu, ali ja ne zelim toliko riskirati. Meni je to hobby a nije mi toliko do 1. mjesta da negdje ostavim glavu.
--- Kraj citata ---
što je i normalno nemaš sponzore ne dobija se lova od pobjede što je stvarno jadno
--- Kraj citata ---
Like :icon_thumright:
JA bih samo nadodao svoji dojam. Po pricama Zip kida ali iskreno mene bas i nije impresionirao. Vijerujem da se da jos dosta ivuci iz tog setupa.
mako:
Definitivno najutegnutiji i najzdraviji motor u prvenstvu.. svaka cast na trudu, volji i ulozenom novcu, ali s obzirom kolko je ulozeno neide puno bolje od ostalih, koji su doslovno sklopljeni od otpada.. definitivno nije stvar u neznanju, nego mislim da taj motor sa trenutnim djelovima nemoze dat puno vise nego sto daje, iskreno se nadam, da ces ga i dalje pokusavat razvijat i pojacavat sa novim idejama i djelovima, jer je malo ljudi u danasnje vrijeme koji imaju volje i mogucnosti radit nesto takvo.. :)
SF2 Freak:
--- Citat: mako - 09 Listopad, 2016, 18:09:36 ---Definitivno najutegnutiji i najzdraviji motor u prvenstvu.. svaka cast na trudu, volji i ulozenom novcu, ali s obzirom kolko je ulozeno neide puno bolje od ostalih, koji su doslovno sklopljeni od otpada.. definitivno nije stvar u neznanju, nego mislim da taj motor sa trenutnim djelovima nemoze dat puno vise nego sto daje, iskreno se nadam, da ces ga i dalje pokusavat razvijat i pojacavat sa novim idejama i djelovima, jer je malo ljudi u danasnje vrijeme koji imaju volje i mogucnosti radit nesto takvo.. :)
--- Kraj citata ---
Upravo tako sve si pojasnil dosta bolje nego sto sam ja napisao.
nrgmc2-tuning:
Materijala i bazu ima vrhunsku, sada fali samo znanje u prerađivanju prijenosa, getriba i termo grupa. i sta svima nama fali jest testni stol i sve sto napravis vidis di si šta si :icon_thumright:
Ponavljam jedan od najboljih skutera da bude najjači i najbrži ali fali znanja i alata da se dotjera sve da da max...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju