Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Skipper 150 AC -> 180 LC -> ZIP SP by walkay
Ivan46:
fora zip,sretno sa novim projektom. :icon_thumright:
Tiho:
--- Citat: walkay - 17 Travanj, 2015, 18:39:24 ---Evo nova pila u garazi, Zip SP sa 172 AC masinom, bez prednje mono vile, ali to sam vec prosli tjedan nabavio... znaci uskoro pocinje novi projekt, sredit cu ga sebi za svaki dan 50-ka za regu, da mogu do poste i po kruh... mozda i na Happening odvoziti trku u 50 klasi. :icon_thumright: Ne namjeravam pokvariti Skippera i prebaciti masinu na Zipa... ;D
--- Kraj citata ---
p.s. ona vilica sa mog ex SKR-a ti neide na Zipa jer je duža...to je vilica od Sfere/Vespe ET...glavčina i kliješta su ista ka u Zipa SP.
walkay:
Ovaj vikend je utrka u Puli, na utrci u Osijeku sam dosta potrosio zadnju gumu, pa sam odlucio promijeniti, ali sjetio sam se da imam PMT gume na Zip SP felgi. Krenio sam staviti sve 5 kad vidim felga nije u centru i udara po mehanizmu za dobos... kad bi odlucio koristiti tu zadnju felgu trebao bi cijelu masinu pomaknuti prema desnu stranu da bi felga bila u ravnini sa prednjom felgom, znaci 0 bodova sto se tice te felge, posto pomicanje masine prolazi samo na 50 rami sa drugim nosacem. Posto je moja rama 150 za BB imam centralni selen i klackalice pa ne mogu. Kad bi ubacio distancer izmedu bloka i felge onda nebi pakne uhvatile felgu... Nova Sava MC0 je gore, a PMT gume budem skinio i stavio na druge felge. Sve u svemu dobro izgleda Skipper sa Zipovim felgama! ;D
walkay:
Evo mali update... radi se pomalo, vise oko Zipa Sp da bude na vrijeme gotov. Osvojio sam 3. mjestu u Puli, pa se pripremam za Novu Racu sto ce biti 07.06. stavio sam na rezervnu felgu novu gumu Continental koja ce ic nazad, felgu sam lakirao u fluo zutu. Usput sam iso isprobati sta sve pase na mono vilu od Skippera.
Znaci mono vila, prihvat za celjust i za amortizer je od Skippera, glavcina je od Zipa SP, rama SP180. Jos moram staviti celjust od Skippera da budem 100% siguran ali koliko sam vidio ima dosta mjesta za celjust i pase bez problema gore. Znaci ako se odlucim staviti na Skippera felge od Zip SP / Vespe ne moram dodatno staviti mono vilu od Zipa Sp posto odgovara mono vila i od Skippera. Imam u planu staviti alu felge gore, moram jos jednu prednju felgu nabaviti da bi imao felgu za kisnu gumu.
Josip-98:
Nova kaciga i tako to dolaze promjene na bolje
Sritno u novoj raci
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju