Tehnički kutak > Skuter projekti
Aprilia Sonic GP
suman_aprilia:
Evo lezaji i radilica su ubaceni....idemo dalje... :)
suman_aprilia:
Zanemarite zeleno po auspuhu to je iz za**bancije pofarbano...
trenutno skupljam pare za el.pumpu vode
kit je montiran paljenje također i usis...prijenos stavljam kad bude masina na kosturu....
suman_aprilia:
evo dovuko sam skuter iz garaze u kojoj je stajao 2 godine...izgleda ko grob ali sve ce to doc na svoje...i dalje cekam neku el.pumpu vode,do tad nema paljenja jer ako je upalim sa seriskom pumpom necu je vise gasit i prdnut ce a zatim zacvikat :angry7:
:hello:
suman_aprilia:
Evo malo je poslozena da vidim kako ce izgledat itd...ova zelena se neuklapa a u međuvremenu sam odluco da cu plastificirat felge blok(deklo) volan i jos neke sitnice u matt crno a plastike ce kad bude para za materijala ici u neku sjajnu crnu...
eto to je to za sad i dalje cekam el.pumpu...kad ona dođe pocinje spajanje pumpe,struje,sajli,cijeva itd itd
suman_aprilia:
evo malo profesionalnih fotografija.... znaci ovo su fotografije before a očekujte after,nazalost ne tako skoro jer imam jos dosta ulaganja u ostale stvari 1.El.pumpa vode 2.pjeskarenje felgi,poklopca prijenosa(deklo),bocna nogara,polugica zadnje kocnice i jos puno pi*darija zatim plastifikacija svega toga u matt crnu boju koja je nevjerovatno lijepa a jebeno lagana za održavanje... 3.farbanje plastika u neku lijepu neznam jos dal perla dal matt dal sjana to jos nisam odlucio ali ugl neka lijepa crna boja i to je to...neda mi se puno komplicirat sa tim bojama a crna je uvjek bila i bit ce najljepsa!! :hello:
Komentari: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,77302.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju