Tehnički kutak > Garaža
Sport Production 180 Collector's item
Dox:
--- Citat: EdoSP - 12 Lipanj, 2013, 01:54:21 ---super su sva 3 skutera :icon_thumright: i kako ide SP naspram naturpijane SRke ? ;D
--- Kraj citata ---
labavo ;D
igore , ovo je bivsi nenadov sr s mojim auspuhom, na mojem sr-u je otpao katalizator pa sam rezal i svasal auspuh da to izvadim sad je ok , mjenjali smo jos neke potrosne stvari jedino
malo je losija slika al vidi se di je otvaran
vktr:
jbt sad ste me sjetili kad mi je neno dao đir na tom sru, usro sam se....sad bi najrađe iskeširo 5soma il kolko već treba da se sp složi tak, samo da imam :'(
jel bi znao neko u zg pogledat malo šta treba stavit poštelat bar malo da bolje ide
igor.sb:
mislio sam da pricas o ex nenadovom sru i ok je malo morgen, mogu mislit kakav je zvuk pusti estetiku
a i 172 + sr spuh labavo, bit će da ga pati sto je grana poluzatvorena na ulazu
2 viktor ne budi vktr
vktr:
--- Citat: igor.sb - 12 Lipanj, 2013, 02:24:55 ---mislio sam da pricas o ex nenadovom sru i ok je malo morgen, mogu mislit kakav je zvuk pusti estetiku
2 viktor ne budi vktr
--- Kraj citata ---
uSRo sam se
Dox:
--- Citat: igor.sb - 12 Lipanj, 2013, 02:24:55 ---mislio sam da pricas o ex nenadovom sru i ok je malo morgen, mogu mislit kakav je zvuk pusti estetiku
2 viktor ne budi vktr
--- Kraj citata ---
zvuk se nije promjenil gotovo nista cuje se ko i prije :dontknow: probali smo i sa auspuhom bez kat od spa frendovog i s tim ide odlicno
tvornicki 172 je na ispuhu 28mm , ak se ne varam tvornicka grana je isto tolko tak da ga to ne koci
a ovo labavo se odnosilo na usporedbu mog spa i srke ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju