Tehnički kutak > Garaža
Sport Production 180 Collector's item
Dox:
haha vec imam i par upita na pp , pa da odgovorim svima tu , mada sam vec objasnjaval to...
ne postoji nikakvo tajno sredstvo niti tajni postupak , ja stalno isprobavam razna sredstva pa nekad ispadne bolje nekad losije , a nekad treba i upotrijebiti vise stvari odjednom, no glavna stvar je da blokovi budu kao novi , da su npr zamazani s uljem il prasinom onda se da izvuc nesto al oni koji su vozeni po kisi prani s kojekavim kiselinama , cisceni s drot kefama itd njima jedino pomogne pjeskarenje , moze blok biti jako zamazan al da se prepoznati kad to s njega ide dole a kad ne
konkretno ovaj blok od fxra je pran, dok je jos maška bila na rami, s nekom tekucinom s jedne benzinske , ne sijecam se vise kak se zvala al nesto tipa ivasol samo mozda malo jace, a sad kad je masina bila dole s arfom , keficom za zube i toplom vodom , konkretno se radi o arfu cream citro
kak laje pas koji se najeo deterdzenta
Arf,arf,arf ;D
EdoSP:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 21 Siječanj, 2014, 16:45:31 ---mosa 52 :icon_thumright:
ja sa stroker radilicon ne idem ni u puževe :glasses9:
tu se pojavljuje i ljuta dvojba;
BGM ili Mazzucchelli?!
--- Kraj citata ---
Sjecam se da si mi vec govorio da stroker(hahahaha,ko zna engleski,zna cemu se smijem) nije bas kao sto bi trebalo da bude. Zbog cega je bolja 52 od 54 ili 55 ?
Dox, ovo je novo. Alu poklopac mi se bas svidja. :icon_biggrin:
Dox:
espe mania , veliki vizir mod on ;D
black-rox:
Samo ću reć ajme ovo je šeta vozi.To treba držat u dnevnom boravku :D
Dox:
--- Citat: black-rox - 01 Travanj, 2014, 19:16:53 ---Samo ću reć ajme ovo je šeta vozi.To treba držat u dnevnom boravku :D
--- Kraj citata ---
upravo to je i u planu :icon_thumright:
a kad si mi vec digo temu evo i slike koju sam zaboravio stavit jos od prvog dana ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju