Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Trajni ban

(1/7) > >>

Suhy_Power:
Cijenjeni moderatori i admini i jedan ne cjenjen vi mene možete banati do mile volje al đabe vam to kad ja ću opet napraviti profil .
Našli ste se s pravom budalom natjeravat. Stoga ne trošite sebi vrijeme i ne punite si otpad bezveze nego ostavite mi jedan profil.
I da ne spominjite mi nikakve uvjete tipa isprika steffu i takve piz_darije jel to nebute čuli a sami znate da se pol foruma najmanje žali na štefa.

dhorvat:
odma bann  :icon_biggrin:  :ovojezabann:

Grale:
Sam si izjavil da te briga za forum,pa neznam zkj tolko oćeš bit prisutan?
Jedino tebi je bil problem ponašat ko normalan čovjek,svi ostali znaju barem donekle pravila ponašanja...
To je hvala svima koji su ti pomogli dok si dosel na forum i ispitival početnicka pitanja...
A tvoj koristan post ne sjećam se da sam videl,samo vrijeđanje drugih korisnika i članova foruma...

Suhy_Power:
Samo zajebajite al na ovom forumu ima tolko seljačina a ja zbog malo zafrkancije dobim ban jer je nekome nos non stop pod oblacima

Suhy_Power:
Grale ja nisam nigdje napisao da me briga za forum ja kao ti vjerojatno sam imao početnička pitanja a vjeruj mi možemo pitati po forumu jel sam ikoga vrijeđao osim jednog pojedinca koji nezna primiti kritiku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju