Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (17/397) > >>

DvdAerox:

--- Citat: vpucko - 11 Lipanj, 2008, 15:31:55 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 11 Lipanj, 2008, 14:53:05 ---
--- Citat: doktor65 - 10 Lipanj, 2008, 10:27:46 ---Trenutno razrađujem Yamahu neos :sleepy2: i nakon 1000km bi poskidao blokade ..pitanje .. šta mogu dobit glede brzine? Vozim samo cista gradska vožnja i fali mi jedno 15-20 km/h jer sad može potegnut do 45km/h i osjecam da smetam na cesti .

--- Kraj citata ---
kad skineš blokade iće 75 prvih 10km onda će ić 85 pa će oslabit nakon 1000km i iće 80...

--- Kraj citata ---

kako vi na serijalama AC toliku brzinu pa cak po satu dobivate??

jbt ja na reliju kad sam skinio blokade (znaci sve serijala) po satu mi je 67 MAXXX pokazivao! tak da neznam kako tebi neos koji je ISTA ISTA masina pokazuje 20 km/h vise ???

--- Kraj citata ---

jel ti je rally okomit motor ili vodoravni? ako je okomit 67 je sasvim ok, a neos po satu potegne 80, mada mu cukica podosta laze.....

DaBo:
Ma šta pričate jbt. Moj je AC. Pa jel vi mislite da su minareli motori neznam šta. Snimit ću vam moju devetku. AC praši 90 majke mi. I to za pregrijavanje. Pa nije to parna lokomotiva da se baš tako pregrijava.

SlowRider:

--- Citat: DaBo - 12 Lipanj, 2008, 12:23:04 ---Ma šta pričate jbt. Moj je AC. Pa jel vi mislite da su minareli motori neznam šta. Snimit ću vam moju devetku. AC praši 90 majke mi. I to za pregrijavanje. Pa nije to parna lokomotiva da se baš tako pregrijava.

--- Kraj citata ---

Mislis da tvoj Kymco ima bolju masinu od minarellija?

vpucko:

--- Citat: DvdAerox - 12 Lipanj, 2008, 08:25:28 ---
--- Citat: vpucko - 11 Lipanj, 2008, 15:31:55 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 11 Lipanj, 2008, 14:53:05 ---
--- Citat: doktor65 - 10 Lipanj, 2008, 10:27:46 ---Trenutno razrađujem Yamahu neos :sleepy2: i nakon 1000km bi poskidao blokade ..pitanje .. šta mogu dobit glede brzine? Vozim samo cista gradska vožnja i fali mi jedno 15-20 km/h jer sad može potegnut do 45km/h i osjecam da smetam na cesti .

--- Kraj citata ---
kad skineš blokade iće 75 prvih 10km onda će ić 85 pa će oslabit nakon 1000km i iće 80...

--- Kraj citata ---

kako vi na serijalama AC toliku brzinu pa cak po satu dobivate??

jbt ja na reliju kad sam skinio blokade (znaci sve serijala) po satu mi je 67 MAXXX pokazivao! tak da neznam kako tebi neos koji je ISTA ISTA masina pokazuje 20 km/h vise ???

--- Kraj citata ---

jel ti je rally okomit motor ili vodoravni? ako je okomit 67 je sasvim ok, a neos po satu potegne 80, mada mu cukica podosta laze.....

--- Kraj citata ---

pa vodoravan naravno ;) hehe

--- Citat: DaBo - 12 Lipanj, 2008, 12:23:04 ---Ma šta pričate jbt. Moj je AC. Pa jel vi mislite da su minareli motori neznam šta. Snimit ću vam moju devetku. AC praši 90 majke mi. I to za pregrijavanje. Pa nije to parna lokomotiva da se baš tako pregrijava.

--- Kraj citata ---

joooj de doci cu u miholjaca danas ako treba samo da vidim tih 90 ;)

DaBo:
Ja nisam reko da ima bolju. Al nije ni lošija očito.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju