Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (5/397) > >>

Rossi:
c/ p mog odgovora iz druge teme :
ja bas neku noc mjerio sa gps-om brzinu po satu na runneru je pokazivo 92 a na gps 87 ....prosjecna brzina tokom jednog sata voznje 60 km/h   i kad god sam izmjerio brzina max je bila 85-87 po gps ...po satu od runnera 90-92.... to je realnih nekih 80-85 jer ni gps nije tacan 100%...tako da je to to

vlatko:
Sym jet sport x so tecnigas next r, gianelli rolni 6gr i malossi racing springs (zelena boja) oko 68-70 km/h  :dontknow:

andre@26:
Moja Rannerica išla je 138km/h  :icon_tongue: , a sada sam promijenio prijenos i ide 134km/h  :sad1: ali sam dobio na ubrzanju  :icon_thumright: .

dino_sk:

--- Citat: Rossi - 08 Lipanj, 2008, 18:09:03 ---c/ p mog odgovora iz druge teme :
ja bas neku noc mjerio sa gps-om brzinu po satu na runneru je pokazivo 92 a na gps 87 ....prosjecna brzina tokom jednog sata voznje 60 km/h   i kad god sam izmjerio brzina max je bila 85-87 po gps ...po satu od runnera 90-92.... to je realnih nekih 80-85 jer ni gps nije tacan 100%...tako da je to to

--- Kraj citata ---
hmmm.......pa to je dosta dobro.....ja po ravnom sa svojim oko 95+-.......ak je to nekih 85-87 realnih ja prezadovoljan........inace su samo skinute blokade i zx je gore bez federe i rolica  :headbang: :headbang:

runner rulzz :notworthy: :notworthy:

Tenk:
Dečki! uskoro dolazi najbrzi skuter ovoga foruma, 114km/h za manje od 10 sekundi stoga pricekajte dok ja tjuniram svoju pilu nece me nitko imati niti na stazi ni na cesti :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju