Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?
zvonkec92:
a onda valjda moguče, moj AC ide točno 80 gps i ni kilometra više, sve dok se ne sagnem.
luna500rr:
moj je sa stage 2 auspuhom, 12mm karbom (gurtner od roxa) bi kadkad uhvatio 80, ovisno o vitru i nezz cemu...al priko 80 po satu (73gps u lune) bi hvata ko dobar dan u najuspravnijem polozaju i kad je prjenos vruc...tad (prije 5god) se nisam kuzio u lc i jedini jedni razlog sto sam ga diga sa skutera je taj sto sam bio uvjeren da kuha a zapravo mi cep nije bio kako treba pa bi pumpa sama izbacila vodu...
poslje sam vratio trophy i on mi je zariba jer nisam pazio na vodu...fleksom sam ga mora skinit najzad koliko je speka bio :drunken_smilie:
razlika ac i lc je u ispusnom prozoru i kompresiji, 5mm je siri u lc i veca kompresija...ovisno o godistu razlika je i u glavi, neke imaju neki cudan rub, u presjeku su ko valovite, a neke su normalne...
zvonkec92:
da da kontam, moj rally je imo serijski tu neku čudnu glavu sa rubom, kasnije kad sam turpijo cilindar stavio od lune glavu i bez dihtunga.. eto tako se vozim već soma km
Patr1k747:
To mu je ono max , tocnije je bilo 83,7 kmh kada sam mjerio po gps , nikakvo sagnut i ne znam sto , samo sta treba dosta ravnice da nabere tih 83.7 , a inace do 80 kmh se vozim i to nabere bez problema i relativno brzo , a ovo +3.7 je extra ako je stvarno dugo ravno ili blagi dol :headbang:
stipe:
Runner 50, 2007, cista serijala
po satu 94 - po gps-u 81.2 km/h
na njega sam stavio giannellija reverse, cisto za probu...
Start katastrofa, srednja li la, ali je razvukao okretaje:
sa auspuhom po satu 105, racunam da je bar 90 po gps-u
Doduse sagnut do jaja :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju