Ostalo > Razne offtopic teme :)
Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?
lukaex1t155:
a vidis imas pravo...jedino sta tema nije u offtopicu pa svima idu postovi kad pisu gluposti...
evo npr. ko i ja sad...nis pametno nisam reko a dobio sam 1+
2mario2:
--- Citat: lukaex1t155 - 05 Siječanj, 2013, 23:30:23 ---a vidis imas pravo...jedino sta tema nije u offtopicu pa svima idu postovi kad pisu gluposti...
evo npr. ko i ja sad...nis pametno nisam reko a dobio sam 1+
--- Kraj citata ---
nek im idu... tak im neće taj jedan il dva posta puno previše značit, a mi se bar pošteno možemo ;D
glupo je i meni da neki skuteri tolko idu, a ono serijale... ko da ja velim da moja 100-tka ide 120 po gps-u... pa bio bi to vic stolječa i k tome bi ispao budala... al šta ćeš... nek pišu, nama smiješno... :icon_thumright:
Infernus:
moj je danas postigao rekordnih 2.68 km/h dok sam ga gurao iz garaze da mogu sarafit na suncu (to malo kaj je bilo) :toothy3:
To mu je ujedno i najveca brzina u posljednjih 4 mjeseca od kad su lageri proruzili.
anabellas:
--- Citat: Infernus - 05 Siječanj, 2013, 23:43:06 ---moj je danas postigao rekordnih 2.68 km/h dok sam ga gurao iz garaze da mogu sarafit na suncu (to malo kaj je bilo) :toothy3:
To mu je ujedno i najveca brzina u posljednjih 4 mjeseca od kad su lageri proruzili.
--- Kraj citata ---
i to mi za lunu zvuci realnije od 90 ;D
cilexxx04:
115 km/h ali to jedva !!!! :) zato mi evo sada stoji u garazi i ceka nov kit !!!!!!!! neznam kakva su vam iskustva s time al ja eo veec dvije sezone svako proljece moram uzimat novi !!!!!!!!!!! :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3: :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju