Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (372/397) > >>

File95:

--- Citat: steeef - 10 Prosinac, 2012, 13:39:25 ---
--- Citat: ivan94 - 10 Prosinac, 2012, 00:00:49 ---evo da se i ja pohvalim da je i moj skut napokon pokazao troznamenkasti broj ali samo na urici- 104 kmh, po gps-u 98,99 tak nesto sa zx-om i polini variomatom  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

daj boktemazo umij se sa hladnom vodom...
jbt ako base kit sa zxom i multivarom ide po gps 100 na sat da baš onda serijala ide 99   :icon_biggrin:

isto štelam novog runnera sa zxom i multivarem i po satu pokazuje 108 a na gps 86 87  ::)

--- Kraj citata ---
Meni slicno, variomat i tt, po satu mi je pokazivalo 107 a gps 82, to dok je bila urica od novijeg modela gore..

Grale:

--- Citat: tomo runner sp - 10 Prosinac, 2012, 17:56:27 ---pošto oklada??? pa nije to 50 ccm, u papirima piše118 kmh,  al s godinama to pada, a i nabačen je neki tuning na njega( neda mi se sad objašnjavat) al mnogi nisu vjerovali pa su mi išli mjerit hh

--- Kraj citata ---
Mislil sam da se sprdas,a ne da pričas za svoj sp

156 sp1 rosso:
....moj recimo na ravnom i na opakoj nizbrdici ide 94kmh po satu......  :dontknow:

tomo runner sp:

--- Citat: Grale - 10 Prosinac, 2012, 20:38:28 ---
--- Citat: tomo runner sp - 10 Prosinac, 2012, 17:56:27 ---pošto oklada??? pa nije to 50 ccm, u papirima piše118 kmh,  al s godinama to pada, a i nabačen je neki tuning na njega( neda mi se sad objašnjavat) al mnogi nisu vjerovali pa su mi išli mjerit hh

--- Kraj citata ---
Mislil sam da se sprdas,a ne da pričas za svoj sp

--- Kraj citata ---

ma ne, za tolko kolko pije moral bi 300 iti haha:DD

Maestral:

Tu na prste jedne ruke mozes izbrojati ljude koji su normalno napisali koliko im skuter ide.

Kaj vam to znaci "skuter mi ide74-75km/h?
Polegnut?
Niz vjetar?
Na nizbrdici?
Sa zaletom?

Sjednite na skuter na ravnom dijelu ceste, sjednite normalno, mjerite kada nema vjetra i napisite ono kaj vam pise na cajgeru (a ne 75-78km/h)

Kaj je to tako tesko? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju