Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (29/397) > >>

Rossi:
ma jock...orginal cu ti da opsaljem ovu bosansku...nema kad pomirises zrak odma znas da je iz bosne ...ima specifican miris :D

elmir:
ovako vpucko..skuter mi je na popravku za 2-3 dana je na cesti cim odem po njega snimim filmic i to PLUS auto kraj mene i snimam i njegov sat pa ces vidit KOLIKO IDE MOJA SERIJALA!!! ako nebude isao 80km/h das mi svoj skuter..ok?pfff jado jadni nemogu da vjerujem da osoba moze bit tako glupa..izvini na ovom izrazaju nemam nista protiv tebe il nekog na forumu ali nemas ovakav skuter zato suti ok??ako budes imao priliku da dodjes u travnik zovi me idemo na kafu i provozas ga ok? a ide on preko 100km/h jer sam zalijepio naprijed naljepnicu od ferarija i to je bas super sjela na boju mog skutera.. :laughing11: :laughing1: :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:
AJDE ISKULIRAJTE SA PREPUCAVANJIMA I GLUPOSTIMA!! KO NE VERUJE NEKA MISLJENJE ZADRZI ZA SEBE, A NE DA OFFTOPICARI BEZVEZE!!

igor.sb:
jel smijem ja nesto reci?  :toothy11:

sf-ovi koji imaju lc masine(znaci nesto jace) imaju duzu getribu (idu nesto brze u krajnoj)

za razliku od ac masina koje su slabije i koje imaju manju getribu i idu manje u krajnoj

lc masine idu nekih 75

promjenio si rolice, stavio si lakse...skuter ti je s laksima isao vise u krajnoj..NEMOGUCE (tako sta ne postoji)

znaci svi koji ti ne vjeruju znaju ovo sto sam ti sad napisao

ocito je tvoj viva nesto posebno  :dontknow:

i sta ti znaci ono prva 3 kruga...3 kruga oko kuce?

vpucko:

--- Citat: elmir - 18 Lipanj, 2008, 23:02:20 ---ovako vpucko..skuter mi je na popravku za 2-3 dana je na cesti cim odem po njega snimim filmic i to PLUS auto kraj mene i snimam i njegov sat pa ces vidit KOLIKO IDE MOJA SERIJALA!!! ako nebude isao 80km/h das mi svoj skuter..ok?pfff jado jadni nemogu da vjerujem da osoba moze bit tako glupa..izvini na ovom izrazaju nemam nista protiv tebe il nekog na forumu ali nemas ovakav skuter zato suti ok??ako budes imao priliku da dodjes u travnik zovi me idemo na kafu i provozas ga ok? a ide on preko 100km/h jer sam zalijepio naprijed naljepnicu od ferarija i to je bas super sjela na boju mog skutera.. :laughing11: :laughing1: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hmmmmm, SAD sam skuzio zast ti ide tako!!! pa ti si DOSTAVLJAC!!! ipak treba vruce bureke i čevape sa čaršije vozit isssssss a jos ak luk zaboravis pa moras se vratit!!!, pa naravno dali su ti nakitanog vivacitija ali je serijski spuh s blokadom pa zato tak sporo ide

eo ispricavam se na tome sto nisam imao razumjevanja skuzit o cem se radi :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju