Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (27/397) > >>

Ghoul:
maximalno po ravnici kad se sav spigam pod onaj mali "vjetrobran" je mogo potegnut 100 km/h...inace 95 km/h...sve mjereno uz Citroen C4! meni je čuka varala za samo 3 km/h...

replcnt:
koja tema, ja jutros kolko sam išo skoro sam warp dosego  :redface: 

majkemi  :toothy11:

elmir:
vjerovali nevjerovali i za to me zaboli ova tema davno je otisla u off topic..napisao sam prih nekoliko krugova to se odnosi na prva 2-3 kruga odkako sam stavio lakse rolice al se sve vratilo opet na 80km/h djaba rolice!!!!!!!!!prvo dobro procitaj kretenu pa se smij i pisi konekakve gluposti L0L :binkybaby:

vpucko:

--- Citat: elmir - 18 Lipanj, 2008, 19:28:40 ---vjerovali nevjerovali i za to me zaboli ova tema davno je otisla u off topic..napisao sam prih nekoliko krugova to se odnosi na prva 2-3 kruga odkako sam stavio lakse rolice al se sve vratilo opet na 80km/h djaba rolice!!!!!!!!!prvo dobro procitaj kretenu pa se smij i pisi konekakve gluposti L0L :binkybaby:

--- Kraj citata ---

AHAHAHAHA sad jos vece gluposti pricas ahahahaha

isuseeee! gle kao prvo serijski motor cijeli, (cak ni spuh nemas)  okomita masina, AC

znas sta znaci NOOO WAY da ti on ide 75 PO SATU!! a kamoli 80 il "PRVA DVA TRI KURGA" 90 ahahahahahah :D

Hrga:
tako je ves, evo ja imam vivu isto, imam samo multivar 75 ide... 80 tesko navuce moram se sagnit jako  :laughing6: :laughing6: a sad ide 70 jedva karike osle  :laughing6:

ot: jel zna netko cjene karika za vivacity?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju