Ostalo > Razne offtopic teme :)

Koliku maksimalnu brzinu vam razvija skuter?

<< < (22/397) > >>

Gerbi:
Stavit ću rezultat kad nabavim taj GPS...ali bilo je već filmeka...a o runnerovim uricama nećemo jer je to lol2...

Btw. valjda izvan Rijeke skuteri idu nevjerojatno  bolje jer tu pišu neke cifre koje ne razvija pol serijala kod nas...ali dobro...

SlowRider:

--- Citat: Iwche - 15 Lipanj, 2008, 23:29:07 ---moj BAOTIAN BT49Qt-9D  ide 76kmh. . . bez blokada   samo  ona  u ausouhu. . .

--- Kraj citata ---

Jel ti znas kada Baotiani idu najbrze? Ali stvarno kada idu najbrze.
Kad se spustas sa ugasenim skuterom niz Sljeme, ili neko gorje gdje imas veeeeliki pravac nizbrdo.

Nakon toga tko zna gdje bi se zaustavio, i vjerojatno bi ti pukla km/h sajla, jer ako puca na serijali sa blokadama koja neide preko 45, onda ces vjerojatno pri pravih 80 dobiti frape od sajle...

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 16 Lipanj, 2008, 14:58:44 ---Jel ti znas kada Baotiani idu najbrze? Ali stvarno kada idu najbrze.
Kad se spustas sa ugasenim skuterom niz Sljeme, ili neko gorje gdje imas veeeeliki pravac nizbrdo.

--- Kraj citata ---

;D
Nedavno sam jednog preletio na spustanju niz Sljeme valjda duplo vecom brzinom od njegove. Ja sa ugasenim NRG-om, a on sa upaljenim Baotianom i jos je zalego da smanji otpor zraka.
Nisam htio usporit pa da mu kazem to sto si upravo ti rekao jer nisam imao vremena.  :toothy12:

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Lipanj, 2008, 16:31:04 ---
--- Citat: SlowRider - 16 Lipanj, 2008, 14:58:44 ---Jel ti znas kada Baotiani idu najbrze? Ali stvarno kada idu najbrze.

--- Kraj citata ---

;D
Nedavno sam jednog preletio na spustanju niz Sljeme valjda duplo vecom brzinom od njegove. Ja sa ugasenim NRG-om, a on sa upaljenim Baotianom i jos je zalego da smanji otpor zraka.
Nisam htio usporit pa da mu kazem to sto si upravo ti rekao jer nisam imao vremena.  :toothy12:

--- Kraj citata ---

:laughing11: ide brze sa ugasenim nego sa upaljenim

dino_sk:
moj runner sa zx-om ide 200 s mjesta  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju