Tehnički kutak > Tuning skutera

Top porformance trophy 70 i usisne lamelice pitanje-update

<< < (7/11) > >>

danc00:

--- Citat: ljubo46 - 12 Studeni, 2012, 11:18:49 ---
--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2012, 11:16:19 ---
--- Citat: ljubo46 - 12 Studeni, 2012, 11:08:28 ---da oni meni tvrde da ga na seriskoj glavi vozim jer s njim nebudem dobio glavu...pa to mi se onda ne isplati kad na ms shopu za 950 dobijem i glavu? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Okani se toga, nikakav drevo ni trophy ne dolaze bez glave, a i ne znam da i dođe jel bi pasala glava, jer promjer je drugi..

Ali čuo sam da neki kineski kitevi dolaze bez glava, pa da nije to to..da ne kupuješ to od onoga iz Podsuseda hahahaha :toothy12: :toothy12:

j#bote sad kupuješ cilindar za soma kuna i od velike važnosti ti je ušparat 100kn, makar i bez glave dobiš...lol

--- Kraj citata ---
ma ko ga jeb...radje kupim od topa za 1100i gotovo ali ovo me bilo privuklo jer je 850 za isti kur.. al izgleda da nije

--- Kraj citata ---

Za 1100 moš uzeti neki jači, drevo je jeftiniji a identični su :icon_thumright:

ljubo46:

--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2012, 11:20:43 ---
--- Citat: ljubo46 - 12 Studeni, 2012, 11:18:49 ---
--- Citat: danc00 - 12 Studeni, 2012, 11:16:19 ---
--- Citat: ljubo46 - 12 Studeni, 2012, 11:08:28 ---da oni meni tvrde da ga na seriskoj glavi vozim jer s njim nebudem dobio glavu...pa to mi se onda ne isplati kad na ms shopu za 950 dobijem i glavu? :dontknow:

--- Kraj citata ---

Okani se toga, nikakav drevo ni trophy ne dolaze bez glave, a i ne znam da i dođe jel bi pasala glava, jer promjer je drugi..

Ali čuo sam da neki kineski kitevi dolaze bez glava, pa da nije to to..da ne kupuješ to od onoga iz Podsuseda hahahaha :toothy12: :toothy12:

j#bote sad kupuješ cilindar za soma kuna i od velike važnosti ti je ušparat 100kn, makar i bez glave dobiš...lol

--- Kraj citata ---
ma ko ga jeb...radje kupim od topa za 1100i gotovo ali ovo me bilo privuklo jer je 850 za isti kur.. al izgleda da nije

--- Kraj citata ---

Za 1100 moš uzeti neki jači, drevo je jeftiniji a identični su :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma ne bih jači zbog radilice i svega ostalog hoču da traje..evo šta piše za taj dr evo citiram "DR-jev Racing Evo 70 kubični cilindar kit napravljen iz ulivenog željeza. Veoma izdržljiv cilindar, usporedljiv sa Malossi i Polini sport cilindrom. U kompletu bez glave cilindra".

steeef:

--- Citat: AnconeR - 12 Studeni, 2012, 11:15:40 ---Aha. Vi o LC pričate, jel? Razlika je?

--- Kraj citata ---

ne,nije uopće razlika  ::) razmisli malo prije neg lupiš,kad je rox bil ac?

@ljubo,uzmi drEvo,isti je klinac ko trophy al je jeftiniji..ugrađival sam ih više komada i stvarno su se pokazali super i po obradi i po performansama za tu lovu koju daš za njih...

AnconeR:
http://www.>>>reklamiranje

Grale:

--- Citat: AnconeR - 12 Studeni, 2012, 11:04:46 ---On je napisao da NE dolazi glava uz kit.

--- Kraj citata ---
Znam ja kaj je on napisal...
Uzmi prek webshopa drevo i bok...
950 kn košta i uzmeš onaj pipac za vodu za 30 kn i bok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju