Ostalo > Sportski kutak
Odigrani listići
stark1:
zas svaki 5 minuta otvorite temu o kladionici??
ivan007:
eto tak j****o radoznale a i zavidne :icon_biggrin: prvi put da sam sad otvorio temu o kladionici eto val dobitaka me pokreno pa sam mislio da cu i ja dobit ako otvorim temu.......i sta svakih 5 min 3 teme su otvorene
sven_vx:
zato je i napravljen topick...neka stavljaju niko im ne brani...koliko sam skuzio to samo tebi na cijelom forumu od 800 clanova smeta...daj oladi malo,ako ti smeta nemoj otvarat uopce topick SPORTSKA KLADIONICA :dontknow:
ivan007:
--- Citat: sven_sp180 - 08 Veljača, 2009, 22:43:53 ---zato je i napravljen topick...neka stavljaju niko im ne brani...koliko sam skuzio to samo tebi na cijelom forumu od 800 clanova smeta...daj oladi malo,ako ti smeta nemoj otvarat uopce topick SPORTSKA KLADIONICA :dontknow:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:.................. :icon_tongue:
DvdAerox:
--- Citat: Bruno1990 - 08 Veljača, 2009, 22:27:43 ---ovo je solidan listic samo pazi da te ovaj 2,50 ne zaj*ebe...takvi su najgori.. Sretno ! :icon_thumright:
ja sam znao prije u germaniji uplacivat pa i dobivat.. no sad mi je blize i uplacujem manje vise Žderic i Super Sport :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
seres ;D to su najbolji tecajevi, vise me puta sj#bo jedan niski nego neki ovakav.... primjer: pred 2 tjedna sam stavio da ce na poluvremenu lazio-cagliari bit 2, tecaj oko 5 i naravno pogodio....
kada vodim statistiku svojih pogodaka i pogresaka, najvise ih imam na onim tecajevima do 1.90, po mom misljenju, tecajevi se nika nesmiju gledat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju