Ostalo > Sportski kutak
Odigrani listići
Jump33r:
od žena mi se npr. sviđa
+6,5Stephens @ 1.45 - Azarenka igra loše, ne pašu joj udaraljke ka šta je Stephens, sili puno igru i provlači se. Amerikanka je izrazito brza i ima jako dobru obranu.
Cibulkova@ 2.90- ja san jutros uvatija 3.30 kvota je u padu i ovo valja probat. Da je ruskinja igrala protiv bilo koje ozbiljnije protivnice u ova tri meča pakirala bi kufere. Bori se sa servisom cili turnir i već 2 puta nemože zatvorit dobiven meč. Srlja i također pokušava gađat totalno nelogične winere. Ciba igra fenomenalno i šta je najvažnije viruje da može dobit, a u ostalom već je i pobjedila 2 puta.
Radwanska@ 1.45 - Iskustvo i inteligencija u ovom meču će prevladat
Jump33r:
--- Citat: Jump33r - 20 Siječanj, 2014, 00:13:19 ---za noćni san odigra:
psk
Federer-Tsonga (41,5) više@ 1.80
Dimitrov-Bautista (39,5) više@ 1.80
ulog: 100kn
--- Kraj citata ---
--- Citat: Jump33r - 20 Siječanj, 2014, 00:41:12 ---od žena mi se npr. sviđa
+6,5Stephens @ 1.45 - Azarenka igra loše, ne pašu joj udaraljke ka šta je Stephens, sili puno igru i provlači se. Amerikanka je izrazito brza i ima jako dobru obranu.
Cibulkova@ 2.90- ja san jutros uvatija 3.30 kvota je u padu i ovo valja probat. Da je ruskinja igrala protiv bilo koje ozbiljnije protivnice u ova tri meča pakirala bi kufere. Bori se sa servisom cili turnir i već 2 puta nemože zatvorit dobiven meč. Srlja i također pokušava gađat totalno nelogične winere. Ciba igra fenomenalno i šta je najvažnije viruje da može dobit, a u ostalom već je i pobjedila 2 puta.
Radwanska@ 1.45 - Iskustvo i inteligencija u ovom meču će prevladat
--- Kraj citata ---
noćas
psk
Ivanović@ 1.35
+5,5 Pennetta 1@ 1.60
1.set +2,5 Wawrinka 1@ 1.65
ulog: 100kn
FeZox-team:
zalosno je gledat kako ljudi imaju jos nade u nas hrvatski sport
ja ga odakativno gledam da u svemu su sanse 70% da izgubimo naravno, zato sam bez premca odigrao na francuze s ulogom od 300 kuna na kvotu 2.30 - istina bilo je gusto al para je para i znanje je znanje :redface: :jerk:
za ruse sam skeptican al ide 50 kuna njih ;D
nodius:
rusija - hrvatska (2) @ 1,15
francuska - bjelorusija (1) @ 1,05
poljska - svedska (2) @ 1,65
west ham - man city (2) @1,40
roma - juventus (2) @ 2,60
ulog:50 dobitak: 345 :toothy12:
najvise me jebe ovo roma juve, ima li ko sta pametnije igrat osim 1. pol X :laughing7:
skoda90:
nisam pratio jos ovu temu nego da pitam jel prati ko blogera veky86?
Stara je ovaj mjesec u plusu preko 1000kn a pocela s 20,s tim da je tad bas imao 9 pogodaka za redom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju