Ostalo > Sportski kutak
Odigrani listići
daRio:
--- Citat: ivano_007 - 18 Siječanj, 2014, 19:52:16 ---
A evo nisam već 3-4 godine sigurno!
--- Kraj citata ---
Uplatio ili........ :toothy12:??
Btw,EP u rukometu je melem na ranu,za sada ide ko po loju.
ivano_007:
--- Citat: daRio - 18 Siječanj, 2014, 20:04:26 ---Uplatio ili........:toothy12:??
--- Kraj citata ---
Prošle godine jednom, ove manje :laughing7:
Sutra se već vidim kako lagano idem u kladu i za početak stavimo na Chelsea i Hrvatsku (kvota oko 4). Prvi neka bude navijački :jojo:
daRio:
--- Citat: ivano_007 - 18 Siječanj, 2014, 20:09:18 ---
Sutra se već vidim kako lagano idem u kladu i za početak stavimo na Chelsea i Hrvatsku (kvota oko 4). Prvi neka bude navijački :jojo:
--- Kraj citata ---
Sutra je dan kad Hr izbjegavam ,novac i patriotizam ne mješam i takve stvari izbjegavam.
Želim da dobiju ali na mom listiću ih neće biti jer te srce vuče na pobjedu a to je tekma gdje je sve moguće,rukometni El Clasico
ivano_007:
Makar za 20 kn. Federer i Tsonga više gemova, Atl. Madrid-Svilla over 2.5 ili gol u svakom poluvremenu, Chelsea, Hrvatska x2 u rukometu, Dimitrov i Poljska u rukometu protiv Bjelorusije.
Iako imam osjećaj da će nas Francuzi standardno natamburat al dobro :binkybaby:
Koeficijent oko 10. Tako će vjerovatno i izgledat listić, osim ako ovdje od vas ne naletim na koji bolji par.
daRio:
--- Citat: ivano_007 - 18 Siječanj, 2014, 20:49:06 ---Makar za 20 kn. Federer i Tsonga više gemova, Atl. Madrid-Svilla over 2.5 ili gol u svakom poluvremenu, Chelsea, Hrvatska x2 u rukometu, Dimitrov i Poljska u rukometu protiv Bjelorusije.
Iako imam osjećaj da će nas Francuzi standardno natamburat al dobro :binkybaby:
Koeficijent oko 10. Tako će vjerovatno i izgledat listić, osim ako ovdje od vas ne naletim na koji bolji par.
--- Kraj citata ---
Meni je to previše,igram 2 ili 3 para i to je to.
Budem neki tenis složio malo kasnije pa ću ga okačiti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju