Ostalo > Sportski kutak

Odigrani listići

<< < (39/57) > >>

Jurich:

--- Citat: neven92 - 24 Rujan, 2012, 20:03:34 ---a samo supersport to ima?

--- Kraj citata ---
ima i psk

rox rab reci mi jeli jos nekome plaćas da ti daje prijedloge parova?

nodius:

--- Citat: arz - 24 Rujan, 2012, 20:40:16 ---
--- Citat: nodius - 24 Rujan, 2012, 19:32:19 ---ima iko siguru za sutra liga prvaka neke dobre pare da se dignu?

--- Kraj citata ---
Ovo ako nije smijesno onda je zalosno!?!?! lol...
Pa kak to mislis sigurno? Kaj je to? Pa da je to tak onda kladionice nebi zivjele... :D:Dlol

iPh4S Tt

--- Kraj citata ---

pa nemora bit liga prvaka eo prekjucer birmingham cista namjestaljka 5 o doma izgubio 1.75 na njih bila

arz:

--- Citat: nodius - 24 Rujan, 2012, 20:56:57 ---
--- Citat: arz - 24 Rujan, 2012, 20:40:16 ---
--- Citat: nodius - 24 Rujan, 2012, 19:32:19 ---ima iko siguru za sutra liga prvaka neke dobre pare da se dignu?

--- Kraj citata ---
Ovo ako nije smijesno onda je zalosno!?!?! lol...
Pa kak to mislis sigurno? Kaj je to? Pa da je to tak onda kladionice nebi zivjele... :D:Dlol

iPh4S Tt

--- Kraj citata ---

pa nemora bit liga prvaka eo prekjucer birmingham cista namjestaljka 5 o doma izgubio 1.75 na njih bila

--- Kraj citata ---
Ma shvatite da smo mi premali ljudi da bi znali za bilo kakve namjestaljke i dojave. Na kladionici se jedino moze zaraditi na njihovim greskama, a i to kad se dogodi problem
je oko isplate, nazalost...

iPh4S Tt

nodius:
zato se treba kanit corava posla  :icon_thumright:,al ekipa je tamo  :sad1: :toothy12: :toothy12:

arz:
Ma jedno je igrat se i ono, mozda pogodit nekaj za neku sicu, iscekivanja, teletext i tak, al ocekivat neku zaradu to je vec problem.
Sjecam se davno, Roma-Bari, zadnje kolo, Bari ispao iz serie A, Roma pobjedom osvaja Scudetto, zavrsava mislim da 0-3 !!! A Romu imamo na svim mogucim listicima, fixnim i kombinatorima. Meni tada na nakoliko listica skinuli ukupno nekih 70-tak kkn. Ma sve je to prevara... ;)

iPh4S Tt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju