Ostalo > Sportski kutak

Odigrani listići

<< < (31/57) > >>

brembo_fs:

--- Citat: Grale - 15 Studeni, 2011, 15:28:45 ---po čemu bi portugal trebo bit full favorit??pa imaju samo ronalda ekstra klasu...ostalo niš posebno...bosna ima đeku a i dali budu sve od sebe i k tome lopta je okrugla kak znaju mnogi govorit...a hrvatska se bude opustila pa bude sranja,takav je naš mentalitet...pogledajte samo dinamo kak se protiv malmoja opustil,ista stvar

--- Kraj citata ---

a Nani??  :icon_scratch: Gdje mozes uspoređivat Đeku i Ronalda  :toothy9:
Ti si gori nego oni u 24 sata i net.hr-u  :toothy9:
Opcenito portugal ima bolju momcad od bosne,i igraju doma  :icon_thumright:
Tako mozes reci da je lopta okrugla i da Turci mogu dobiti 4:0,sto ja nekazem da nije
ali sanse su jako male..ako ti tako smatras odes uplatis i problem rjesen  :glasses9:  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: brembo_fs - 15 Studeni, 2011, 15:33:50 ---a Nani??  :icon_scratch: Gdje mozes uspoređivat Đeku i Ronalda  :toothy9:
Ti si gori nego oni u 24 sata i net.hr-u  :toothy9:
Opcenito portugal ima bolju momcad od bosne,i igraju doma  :icon_thumright:
Tako mozes reci da je lopta okrugla i da Turci mogu dobiti 4:0,sto ja nekazem da nije
ali sanse su jako male..ako ti tako smatras odes uplatis i problem rjesen  :glasses9:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jasna stvar,to je moja prognoza...a sad nemoj me baš sa nethaerom uspoređivat...hehe
nisam ja usporedil đeku i ronalda,ali i đeko je svjetska klasa,ali daleko od ronalda...a zašto nebi turska mogla dobit hrvatsku 4-1 recimo?podjednake su momčadi a mi smo njih tamo rastepli,pa je moguće da i oni nas tu rastepu...dobro aj nani,moutinho,pepe ima kvalitetnih igrača daleko od toga,ali ipak sve je moguće...ja ću uplatit 50 kn na to kaj sam rekel pa kud puklo da puklo...hehe

brembo_fs:
Ma hvala bogu ionako su nas vec jednom sjebali za povijest  :BangHead:
Nadajmo se da nece  :upsopetja:

Grale:
o tome ti ja pričam...sve je moguće,al nadam se da nebude problema...

wonderkid:

--- Citat: brembo_fs - 15 Studeni, 2011, 01:13:02 ---Hrvatska-Turska / 1
Irska-Estonija / 1
Portugal-BiH / 1

:jerk:

--- Kraj citata ---
ovo prolazi ko iz ckepi,jos bi ja dodao samo 1x na crnu goru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju