Tehnički kutak > Tuning skutera

Poceo se gusit

<< < (3/5) > >>

Bruce:

--- Citat: majic13 - 08 Lipanj, 2008, 14:28:28 ---
--- Citat: Bruce - 07 Lipanj, 2008, 21:04:06 ---Imam sf2 star god dana 4700km stavo sam mu malossi vario i laser x-pro spuh,rolice 6.5g, i sve ok kad mi se odjednom poceo gusit i gubit snagu, na primjer na 50 pocne padat do 40 pa se opet digne,jer ima tko ideju sta bi to moglo biti  ??? ???

--- Kraj citata ---
ček jel ti to baš svaki put padne na 40 ili samo ponekad??

--- Kraj citata ---

Svaki put kad ga vozim ide do neke odredene brzine i padne,jednom se digo do 70 i pao do 55, jednom se na 30 doslovno mucio,kao da ga nes pocne gusit i nakon sto padne nastavi normalno. U zadnja 2 tjedna mozda ima 2 puta kada je normalno iso.

Edit. Hvala vam svima na pomoci  :icon_thumright:

Micky_Slick:
Pogledaj gumu koja ti ide na karb i s druge strane na airboxu.Vjerojatno ti vuce viska zraka...

Bruce:

--- Citat: Micky_Slick - 09 Lipanj, 2008, 11:27:03 ---Pogledaj gumu koja ti ide na karb i s druge strane na airboxu.Vjerojatno ti vuce viska zraka...

--- Kraj citata ---

Thx, sutra cu bacit oko na to  :headbang:

vpucko:
pa on ima sf.a prirubnica nije od gume ;) hehehehe :D tak da nemas sta bacit oko na nju ;) jedino ju mos pritegnit ;)

Bruce:

--- Citat: vpucko - 09 Lipanj, 2008, 18:08:13 ---pa on ima sf.a prirubnica nije od gume ;) hehehehe :D tak da nemas sta bacit oko na nju ;) jedino ju mos pritegnit ;)

--- Kraj citata ---

danke  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju