Općenito > Generalno o skuterima

Kupovina

<< < (3/7) > >>

Ruff Ryder:

--- Citat: lopi - 17 Listopad, 2012, 15:24:21 ---Jeli normalno da skuter krece sa 7000 okretaja ???

--- Kraj citata ---
osim ak ima neki midrace ili jaci kit..
nije..

lopi:
masina je standard, jedino ima neki mallosijev auspuh.

Ruff Ryder:

--- Citat: lopi - 17 Listopad, 2012, 15:52:00 ---masina je standard, jedino ima neki mallosijev auspuh.

--- Kraj citata ---
ta je jako dobra..
i sigurno mu ne trosi preko 4,5 l haha

lopi:
Ruff ryder mozes li mi rec s koliko bi okretaja skuter treba normalno krenit, ja san uvik mislia da das gas i ides, vise gasa veca brzina, ovo je bezveze nabije 7k okretaja i onda pola minute dize brzinu :confused5: :dontknow:
U svakom slucaju ne kupujen taj skuter, ima nekih djelova sa starijih runnera i nije bas neko veselje kako izgleda, trebalo bi jos dosta ulozit da to izgleda po ps-u, a i vlasnik nije tija ispod 1000eur s time da bi stavia obican auspuh. :binkybaby:
Bar iman gusta gledat po oglasima :laughing7:

Ruff Ryder:

--- Citat: lopi - 17 Listopad, 2012, 17:37:50 ---Ruff ryder mozes li mi rec s koliko bi okretaja skuter treba normalno krenit, ja san uvik mislia da das gas i ides, vise gasa veca brzina, ovo je bezveze nabije 7k okretaja i onda pola minute dize brzinu :confused5: :dontknow:
U svakom slucaju ne kupujen taj skuter, ima nekih djelova sa starijih runnera i nije bas neko veselje kako izgleda, trebalo bi jos dosta ulozit da to izgleda po ps-u, a i vlasnik nije tija ispod 1000eur s time da bi stavia obican auspuh. :binkybaby:
Bar iman gusta gledat po oglasima :laughing7:

--- Kraj citata ---
bez kita do 6 tisuca...
taj skuter je slago neko s pol kurca cim tak starta il nije imo dijelova..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju