Ostalo > Svijet računala i mobitela
sta se igra ovih dana?
Crazy Kuree:
--- Citat: andy - 07 Lipanj, 2008, 14:31:34 ---ja igre nisam pokreno već 4 mj...zaražen sam msn-om i forumima...
nezanimaju me više igrice... :frajer:
a i nisam u toku previše..kolege mi pričaju da je overlord dobro, a neznam ni šta je to :dontknow:
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako i ja... a zbilja sam poželio uživit se u neku igru nebi izlazio par dana iz kuće :laughing3: ko u stara vremena nema stajanja dok ne prođem, samo sam naveče znao izać po 1 sat bit u selu da dođem malo do zraka, nedostaju mi ti dani
andy:
a ja tek... niš ne igram, imam zabranu 1 mjesec bez kompa uopće, samo malkice na foruma da vidim jel ima pm-a i niš više, odmah gasit moram... :'(
tako cura rekla :toothy11:
mala je opaka :laughing7: :laughing7:
PROOF:
--- Citat: andy - 04 Srpanj, 2008, 10:36:03 ---a ja tek... niš ne igram, imam zabranu 1 mjesec bez kompa uopće, samo malkice na foruma da vidim jel ima pm-a i niš više, odmah gasit moram... :'(
--- Kraj citata ---
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Shiltac:
--- Citat: andy - 04 Srpanj, 2008, 10:36:03 ---a ja tek... niš ne igram, imam zabranu 1 mjesec bez kompa uopće, samo malkice na foruma da vidim jel ima pm-a i niš više, odmah gasit moram... :'(
--- Kraj citata ---
ev što se događa kad je žena gazda!
Bokygs:
--- Citat: Shiltac - 05 Srpanj, 2008, 13:57:06 ---
--- Kraj citata ---
ev što se događa kad je žena gazda!
--- Kraj citata ---
Još će ga početi tući :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju