Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Moj tpr vs Yamaha x-max

<< < (4/12) > >>

salej600:
 :laughing7:

Taj x- max je kupljen ove godine potpuno nov i ima na satu oko 4t km.
Ovako je prošla Yamaha ybr 250 sa pređenih oko 20t km.
Dakle, nisu u pitanju nikakve stare kante, razdrljene, ubijane, šarafane, padane, lomljene, kemijane i sl.

ivanm:
ma odlično ide..... ne obaziri se na izjave ovih zavidnih jadnika.. :icon_biggrin:

2TDottore:
imao sam jednom prilikom vozit tada novu ybr 250 i ona ak nisi upucen ima tvornicki oko 11-12s do 100 a vidim da ste tu negdje kroz ubrzanje tak da vrijeme ti bas i nejde u korist.nadji neku pravu zrtvu pa da zapravo vidis da i nisi tolko brz kolko mislis  :)

--- Citat: ivanm - 17 Listopad, 2012, 08:42:57 ---ma odlično ide..... ne obaziri se na izjave ovih zavidnih jadnika.. :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

evo ja sam prvi zavidni jadnik.zivotna zelja mi je bila imat tpra il nesto jace  :sad3:

salej600:
Samo za doktora, ako baš hoćeš. Da ne misliš da imam samo taj drek od skutera  :laughing7:

Uploaded with ImageShack.us

Sad možeš stvarno biti kako ti sam kažeš zavidni jadnik i to s razlogom  :laughing7:
Živio  :icon_thumright:
Svi su moji. Kupljeni bez kune kredita, kartica i pošteno i krvavo zarađeni  :hello:
Sad ti slikaj i pokaži svoj vozni park

Josip:

--- Citat: salej600 - 17 Listopad, 2012, 09:38:10 ---Samo za doktora, ako baš hoćeš. Da ne misliš da imam samo taj drek od skutera  :laughing7:

Sad možeš stvarno biti kako ti sam kažeš zavidni jadnik i to s razlogom  :laughing7:
Živio  :icon_thumright:
Svi su moji. Kupljeni bez kune kredita, kartica i pošteno i krvavo zarađeni  :hello:
Sad ti slikaj i pokaži svoj vozni park

--- Kraj citata ---

svaka cast !

mislim da je ova rasprava otisla u krivom smjeru, i da uopce nije bitno tko sta ima, posjeduje i na koji nacin i kako mukotrpno je dosao do toga  :icon_thumright:
mariola je samo zelio ukazat da iako runner ide dobro, kad bi probao nekog slozenog team 2 ili neku dobro podesenu 180 da naspram toga neide nista spektakularno

stvarno nema smisla se sad prepirat oko toga  :icon_thumright:

vozni park je super  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju