Ostalo > Svijet računala i mobitela
euro truck simulator 2?
albin1:
ja imam jedan problem, već me i živcira polako
naime, igram 10 minuta i stisnem ESC da nekaj vidim i kaže mi da je probni način gotov i da upišem šifru. sve to ok, čak i isključim svaki pristup internetu, ali šta treba s firewallom? šifre ne prihvaća , a 100 puta sam pokušavo i neće...
i usput nek mi neko da šifru neku ako nije problem... :help: :help: :help:
skoda90:
evo ja naisao sad slucajno za editiranje ovog configa...napravio to sto pise probo uc u igru stisko par puta esc i nije trazio kljuc...
1. Block game .exe with a good Firewall or just disable the whole internet as I did.
2. Uncheck "Online News" in-game going to "Options > Gameplay".
3. Now close the game and go to "My Documents > Euro Truck Simulator 2" and open "config.cfg" with Notepad.
4. Look for the following line in config.cfg >> uset g_sns "(junk here)"
5. Remove everything there is between the quotation marks, It should look like this >> uset g_sns ""
6. Save the file and open the game back again It should ask for a new key.
7. Type in a key you havent used yet like "7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ".
8. Profit!
TomoRI:
--- Citat: zemo323 - 30 Listopad, 2012, 22:54:37 ---jel se moze dat svoj kamion vozacu?
--- Kraj citata ---
da
zemo323:
--- Citat: TomoRI - 31 Listopad, 2012, 14:22:25 ---
--- Citat: zemo323 - 30 Listopad, 2012, 22:54:37 ---jel se moze dat svoj kamion vozacu?
--- Kraj citata ---
da
--- Kraj citata ---
Na koju foru, ja nisam uspio..
Ako moze upute :binkybaby:
nodius:
manager tvrtke kupis novi kamion prebacis ga na vozaca svog unajmljenog i ponovo na sebe kad izadjes iz trgovine kamionom kako sma ja skuzio...jer na starom profilu sam rotirao kamione ko carape :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju