Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2. rodjendan foruma
Mr J:
ja se ispricavam sto nisam dosao, bijah spavao... naime sinoc smo igrali cod4 u LAN-u do 6 ujutro... vjerujte mi jos se budim...
robert:
--- Citat: charnel - 15 Lipanj, 2008, 17:56:22 ---pa nije pola ovih sta su rekli doc.
--- Kraj citata ---
istina, nije ih pola došlo! neki su prošli pored mene i greenlita i mislili da neće nitko više doći i po gasu i bježi!
kao prvo moram reći da mi je drago bilo što sam upoznao tebe i replicanta(našu hostesu sa velesajma) :icon_biggrin: !!!!
mi smo se poslje jaruna uputili u samoborska brda gdje smo od gazde restorana bili počašćeni velikom porcijom graha!
sve u svemu super dan i za one koji nisu bili :icon_tongue: sami ste krivi :icon_tongue: !
mojih par slika možete vidjeti ovdje: http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=20&page=1
MaLi_OdvALjivAc:
ovaj lik levo u crvenoj majici, to vam je bodygard?? :toothy9:
Jay na rs-u izgledas ko da vozis pocket bike hhahaha, nema motora za tebe :P
No trebalo je to da bude veliki meet, ipak je rodj, i to 2.
robert:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 15 Lipanj, 2008, 21:47:10 ---ovaj lik levo u crvenoj majici, to vam je bodygard?? :toothy9:
Jay na rs-u izgledas ko da vozis pocket bike hhahaha, nema motora za tebe :P
No trebalo je to da bude veliki meet, ipak je rodj, i to 2.
--- Kraj citata ---
ovo na rs nije mr.j nego lav!
s ljeva na desno:
replicant, charnel, mrcina, boyler i eladio
MaLi_OdvALjivAc:
Jay-a zovu replcnt-a ;) Nisam mislio na onu sliku, nego na onu gde replcnt sedi na rs-u! Znam kako izgledaju ovi mladji, nisam znao samo ko su poslednja 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju