Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2. rodjendan foruma
Genesis051:
--- Citat: DUBrawa - 11 Lipanj, 2008, 22:43:18 ---i maybe join you people if im welcome :frajer: :frajer:
--- Kraj citata ---
Everybody is welcome !!! :icon_thumright:
Npr.
Na oglasima za bikerske susrete (i na ulazima, na sam susret) vrlo često stoji izreka:
"Come in peace, or stay at home"...
...i što je vrlo zanimljivo (uz sve te količine ispijenog piva/bambusa/ostalog...), vrlo su rijetki incidenti na moto susretima, a i ako se dogode, su vrlo kratki i "lokalni", odnosno poznanici sukobljenih, brzo rastavljaju, i odvode, svako svoje, sa poprišta...
Sukobi su, u stvari, rijetki, jer se izuzetno poštuje "kodeks" poštovanja "boja" (oznaka kluba koju motoristi nose na leđima), i nijedan klub ne može dozvoliti, da ga pojedini član sramoti ekscesima... jednom će ga "obraniti" od drugih, a sljedeći put više ne... i k tome mora vratiti oznaku, odnosno prestaje biti član kluba... Uglavnom tako, opisao sam okvirno, za vas mlađe, koji nemate predodžbe :)
(toliko sam stigao, do sad naučit, u druženju s njima... :frajer: )
Mr J:
ELADIO VRIJEME I MJESTO?!?!?!?!
eladio:
:redface:
mjesto.. a neka bude ispred velesajma :toothy3:
vrijeme.. a sta ja znam.. podne :toothy11:
mrcina:
i što onda grupni fuck ili ???
Mr J:
mrcina bi samo nesto bacio pod jajca... morat cemo mu naci neku tetu, ali ljudi ispod 60god mora imati, ipak je mrcina u punom naletu snage...
Idemo na neku voznjicu, pa slikanje, pa druzenje, piva, cevapi... ljudi smo, a i vrijeme je da se i svi bolje upoznamo (ne onako kako to mrcina zeli)... :icon_thumright:
Pomazemo jedni drugima pa onda mozemo popiti i pivo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju