Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

2. rodjendan foruma

<< < (8/22) > >>

Genesis051:

--- Citat: DUBrawa - 11 Lipanj, 2008, 22:43:18 ---i maybe join you people if im welcome  :frajer:  :frajer:

--- Kraj citata ---
Everybody is welcome !!!  :icon_thumright:
Npr.
Na oglasima za bikerske susrete (i na ulazima, na sam susret) vrlo često stoji izreka:
"Come in peace, or stay at home"...
...i što je vrlo zanimljivo (uz sve te količine ispijenog piva/bambusa/ostalog...), vrlo su rijetki incidenti na moto susretima, a i ako se dogode, su vrlo kratki i "lokalni", odnosno poznanici sukobljenih, brzo rastavljaju, i odvode, svako svoje, sa poprišta...
Sukobi su, u stvari, rijetki, jer se izuzetno poštuje "kodeks" poštovanja "boja" (oznaka kluba koju motoristi nose na leđima), i nijedan klub ne može dozvoliti, da ga pojedini član sramoti ekscesima... jednom će ga "obraniti" od drugih, a sljedeći put više ne... i k tome mora vratiti oznaku, odnosno prestaje biti član kluba...  Uglavnom tako, opisao sam okvirno, za vas mlađe, koji nemate predodžbe  :)
(toliko sam stigao, do sad naučit, u druženju s njima...  :frajer: )

Mr J:
ELADIO VRIJEME I MJESTO?!?!?!?!

eladio:
 :redface:

mjesto.. a neka bude ispred velesajma  :toothy3:

vrijeme.. a sta ja znam.. podne  :toothy11:

mrcina:
i što onda grupni fuck ili ???

Mr J:
mrcina bi samo nesto bacio pod jajca... morat cemo mu naci neku tetu, ali ljudi ispod 60god mora imati, ipak je mrcina u punom naletu snage...

Idemo na neku voznjicu, pa slikanje, pa druzenje, piva, cevapi... ljudi smo, a i vrijeme je da se i svi bolje upoznamo (ne onako kako to mrcina zeli)...  :icon_thumright:

Pomazemo jedni drugima pa onda mozemo popiti i pivo  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju