Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2. rodjendan foruma
Doomsday:
E, da ne čekan brtvu glave, diga bi van ja i možda još ekipe s mora prosjek... Ovako mi se nije dalo upirat... :zubo:
robert:
nemoj sad da moram na serijskoj luni doći dolje i da te natjeram na pražnjenje gajbe pive! od kada ti na glavi imaš brtvu? :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Doomsday:
Od kad san se oženija... Kad mi žena pripuni glavu, da kompresija izbije na brtvu, a ne da dođe do eksplozije... Ka neka vrsta sigurnosnog ventila, samo šta to nije... :laughing7:
:zubo:
eladio:
:rofll:
:redface:
zaprudanec:
--- Citat: robert - 15 Lipanj, 2008, 21:25:00 ---
--- Citat: charnel - 15 Lipanj, 2008, 17:56:22 ---pa nije pola ovih sta su rekli doc.
--- Kraj citata ---
istina, nije ih pola došlo! neki su prošli pored mene i greenlita i mislili da neće nitko više doći i po gasu i bježi!
kao prvo moram reći da mi je drago bilo što sam upoznao tebe i replicanta(našu hostesu sa velesajma) :icon_biggrin: !!!!
mi smo se poslje jaruna uputili u samoborska brda gdje smo od gazde restorana bili počašćeni velikom porcijom graha!
sve u svemu super dan i za one koji nisu bili :icon_tongue: sami ste krivi :icon_tongue: !
mojih par slika možete vidjeti ovdje: http://scooter.zippo-friends-croatia.com/thumbnails.php?album=20&page=1
--- Kraj citata ---
vidim da vam ekipu mora pojacavati lav sa pravom pilom :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju