Ostalo > Svijet računala i mobitela
win xp KERNEL32.dll
vekyyy:
staviti preko Linux Mint 13 i on je prebacio i sve ali i dalje baca error
Ceki21:
--- Citat: vekyyy - 17 Listopad, 2012, 18:27:41 ---ja nisam rekao za cod2 nego za tzac a to je anticheat koji moras imati na clanbase. A sta se tice dll fixera ja sam skinuo taj kernel32 ali nemogu svoj stari obrisat nedozvoljava mi ni ovako ni u safe mode
--- Kraj citata ---
pa kaj nije punkbuster dosta za cod ?
daj napravi kaj sam ti napisal, odi u instalaciju od igre i instaliraj direct x, jel to takav problem ?
vekyyy:
--- Citat: Ceki21 - 17 Listopad, 2012, 21:24:22 ---
--- Citat: vekyyy - 17 Listopad, 2012, 18:27:41 ---ja nisam rekao za cod2 nego za tzac a to je anticheat koji moras imati na clanbase. A sta se tice dll fixera ja sam skinuo taj kernel32 ali nemogu svoj stari obrisat nedozvoljava mi ni ovako ni u safe mode
--- Kraj citata ---
pa kaj nije punkbuster dosta za cod ?
daj napravi kaj sam ti napisal, odi u instalaciju od igre i instaliraj direct x, jel to takav problem ?
--- Kraj citata ---
directx je instaliran da nije nebi ni mogao igrati ostale igre. To su ocito samo igre od EAgames koje imaju sa tim problem
strikoo:
--- Citat: vekyyy - 17 Listopad, 2012, 21:03:35 ---staviti preko Linux Mint 13 i on je prebacio i sve ali i dalje baca error
--- Kraj citata ---
Onda očito to nije rješenje.
Najbolje i najsigurnije rješenje je čista reinstalacija windowsa kad je xp u pitanju.
skoda90:
--- Citat: strikoo - 18 Listopad, 2012, 00:13:46 ---
--- Citat: vekyyy - 17 Listopad, 2012, 21:03:35 ---staviti preko Linux Mint 13 i on je prebacio i sve ali i dalje baca error
--- Kraj citata ---
Onda očito to nije rješenje.
Najbolje i najsigurnije rješenje je čista reinstalacija windowsa kad je xp u pitanju.
--- Kraj citata ---
Slazem se,updateat ga i ni slucajno instalirati nikakva g#vn# poput onih stajlova tema i sta ja znam jer mislim da je meni prije zbog toga isto tako nest bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju