Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox Projekt!
File95:
Nista ne slusaj, nikakve rupe ni nista, radi po svome i gotovo, radis sebi motor za gust ne drugima, ne radis ga da ti bude sto prakticnije nego sto ljepse.. Pozz sa Grobnika
MarinM:
Evo da i ja napisem nesto... pofarbo sam rep i diglo boju, sve se smezuralo. PO***DIO SAM :angry5: :angry5: :angry5:.... sutra ce radit brusilica. Skinut cu boju s plastike do kraja a onda cu lako kitat i ostala sranja. poz i tebi iz matulja! :)
Rox-Rab:
zbog cega ti je diglo boju?
jesi bacio spric kit?
MarinM:
Bacio sam primer, spric kit, kupio sam najskuplji spric kit, mazo sam ga na pinel. I on mi digne boju.QA diglo mi je jer je ispod neka plava boja, a nisam htio skidat sve do plastike jer ima 10 slojeva boje. I sad gledam rastopila se ta plava, kako ides prstom po plastici ko da zvakacu gumu razvlacis :dontknow: A jebiga trebo sam odmah skinut svu boju, ali nisam jer je nikad nisam skino a uvjk mi je farbanje uspjesno. nema veze sad bar imam sta radit ;D
ljubo46:
--- Citat: MarinM - 14 Studeni, 2012, 21:07:29 ---Bacio sam primer, spric kit, kupio sam najskuplji spric kit, mazo sam ga na pinel. I on mi digne boju.QA diglo mi je jer je ispod neka plava boja, a nisam htio skidat sve do plastike jer ima 10 slojeva boje. I sad gledam rastopila se ta plava, kako ides prstom po plastici ko da zvakacu gumu razvlacis :dontknow: A jebiga trebo sam odmah skinut svu boju, ali nisam jer je nikad nisam skino a uvjk mi je farbanje uspjesno. nema veze sad bar imam sta radit ;D
--- Kraj citata ---
jeb..oce se to desit meni je jedan put digao boju jer sam farbao u pre hladnim uvijetima tj vani bilo 8 stupnjeva a minimum za farbanje oko 20
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju