Tehnički kutak > Tuning skutera
koja radilica i karb za evo kit?
Caky644:
koju radilicu preporucujete za dr evo kit na runnera neka olaksana il? ovo moja ima 15-ak tkm pa jel moze sa njon jos oce izdrzat taj kit il da odma novu uzmen?
i koji bi karb treba koliko mm il samo dizna bi veca mogla od prilike koja?
Rox-Rab:
serijska radilica moze jos dosta izdrzat samo zamijeni lezajeve i semeringe, karb 17.5 sa diznom oko 80
Caky644:
mislin si uzet za njega yasuni r jel bi mu to odgovaralo? sad iman tt al to nevalja i dal moze od 180sp-a filter zraka? il ovaj da preradin nekako?
zelin iz kita i skuta maximalno izvuc
Caky644:
dal je ovo dobar set up i sve skupa potpuno novo me izade 4300kn dal se isplati i kolika bi mi brzina bila od prilike?
yasuni r
dr evo 70
karb 17,5 dizna 80
multivar 2000
malossi kevlar
s6 gljiva velika kockasta
malossi zvono
malossi kvacilo
sad me jos zanima koja bi mi centralna trebala i one male opruge? rolice stavljan od multivara a uz njega dobijen i centralni pa da i njega ubacin il bi treba neki drugi posto je drugo kvcilo?
Kamba:
....gljivu izbaci iz setupa...ostavi serijski airbox i stavi crvenu malossi spužvu...kvačilo i zvono ostavi serijsko,žute oprugice na kvačilo iz malossi pakiranja,ili barem bijele(srednje)....ako je yasuni R u igri onda stavi ipak diznu 84 recimo... :icon_thumright:
...možda da ipak uzmeš neko zvono s hlađenjem...ovo serijsko se hoče pregrijat.... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju