Tehnički kutak > Garaža

SF2 206 WRC

<< < (3/16) > >>

Grale:

--- Citat: strikoo - 12 Listopad, 2012, 11:55:09 ---

Pusti čovjeka na miru. Kakav zx, samo guta gorivo a ne ide nikako. Dobro je ovako. 7.5g role i bijeli federi  :icon_thumright:

Sretno s njime, bez kvarova i padova  :hello:

--- Kraj citata ---
Neznam,ali ti si jedini koji se nije usrećio rezonantnim auspuhom na 50-tki... :dontknow:
Svaki 2t skuter se preporodi s auspuhom, naravno ak se uštela, a to s leovinceom bar nije teško kad dobiješ sve potrebno...

Za autora-zakaj si stavljal bijele federe na čistu serijalu?

Maurini-Tuning:

--- Citat: Grale - 12 Listopad, 2012, 13:45:28 ---

Pusti čovjeka na miru. Kakav zx, samo guta gorivo a ne ide nikako. Dobro je ovako. 7.5g role i bijeli federi  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Neznam,ali ti si jedini koji se nije usrećio rezonantnim auspuhom na 50-tki... :dontknow:
Svaki 2t skuter se preporodi s auspuhom, naravno ak se uštela, a to s leovinceom bar nije teško kad dobiješ sve potrebno...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: auspuh na 2t motoru je među najbitnijim djelovima... moze povecati snagu motora i do 40%.

To i MotoPuls kaze: http://motopuls.com/images/stories/TESTOVI/T065/065TE_Elab_2-T_motora-4dio.pdf

strikoo:
Ako je zadovoljan zašto?? Pa nemaju svi novaca na bacanje za glupe auspuhe.
Kojih 40% na 50cc, dajte što vam je, a još kad znamo da je ovdje u pitanju pežola.
To što će za sekundu prije doći do 50 na sat ne vrijedi poveće potrošnje, a bome ni 1000kn.
I btw. išao je moj bolje sa spuhom i osjetila se razlika, ali po mom mišljenju to nije vrijedilo tih novaca, jednostavno mi je to sve presporo.

Grale:
Pa ok,jedno je reć da je to puno para,a drugo da se ništ ne dobije,a dobije se minimalno 20%...
Pogotovo što je noviji skuter,to ima zagušeniji auspuh...
A i spuh se ne kupuje nov,jer je tek to po meni bacanje para,jer se u pola cijene nađu odlični spuhovi :icon_thumright:

Dino-X race:

--- Citat: Grale - 12 Listopad, 2012, 13:45:28 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Bjele federe sam stavio da bude malo življi na startu, to sam i postigao i puno brže nabire nego što je bilo. Plus još servis kojim sam sve promjenio i osvježio ga skut se preporodio.
Informirao sam se dobro prije nego sam išao bilo što raditi a i majstor koji mi servisira radi samo motore i čovjek zna znanje kaže da mu nemože to ništa naštetiti, malo življi start i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju