Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 WWW 2002

<< < (8/9) > >>

Maurini-Tuning:

--- Citat: roxa - 22 Studeni, 2012, 22:05:56 ---Moje su ko ove Polini i Malossi, tj. sa ovim prorezom.
Ima li kakve razlike Polini-Malossi, tj. preporuka.

--- Kraj citata ---

svejedno je to na tvom setupu.... samo ne znam koje su kvalitetnije....reci ce ti netko ko ih je vec isprobao :icon_thumright:

roxa:

Skupilo se nesto dijelova do sad(crvene trakice za felge, drugi vizir, aprilia privjesak  :icon_biggrin:), a i u cekanju dok ne dodu lamelice promjenjeno je ulje u kocnici, ociscen karburator i rezervoar, te promjenjena sva crijevca dovoda goriva i ulja, ociscen filter zraka, stavljena nova svjecica i sad jos koji dan moram lamelice sloziti, i to je to za sad.Prije sezone obavezno moram promjeniti prednju gumu i auspuh neki bi dobro dosao.A ostalo kako bude novaca, a to ce biti malo problem posto do sezone planiram sloziti i Tomosa 15SLC i registrirati, pa sad budemo vidjeli kako to sve bude na kraju  :icon_biggrin:

luka ns:
bit ce ona dobra

bez novog auspuha nemoj otvarat sezonu!!!!
a i multivar bi sjeo ko budali šamar

roxa:
Naravno da oce  ;D

Da, auspuh obavezno drugi, jer ovaj samo bleji a nejde nikako, sto si i sam vidio.
Multivar moze i pricekati tamo 6-7mjesec, al ko zna mozda uleti koja kuna pa bude i prije   :icon_biggrin:

luka ns:
uletit ce ti znas sta  :sex2:

nece tu spuh puno utjecat
jedino ce dobit zvuk jel ovo je katastrofa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju