Općenito > Maxiskuteri
Suzuki burgman an 400
efz:
Kažeš ostario.....pogledam godine kad ista brojka ko i kod mene :toothy3:
Nego čestitam na pili, nadam se da ćemo napravit i neku grupnu vožnjicu na ccugu kad zatopli, onak laganini...
p.s.
baci fotku da vidimo i mi zvijer :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: Mr J - 05 Travanj, 2013, 13:14:05 ---
--- Citat: steeef - 05 Travanj, 2013, 12:55:18 ---bravo mister dzej,posto si opet u skuteraskim vodama slobodno otvori temu u grazi :icon_thumright:
i nemoj bit drnda nego poslikaj vozilicu i fino nas informiraj i dalje o skuteru i njegovu ponasanju posto nije da ih ima po forumu a i na cestama nisu bas svakodneva pojava tak da sve informacije iz prve ruke su i vise nego korisne.
--- Kraj citata ---
Čuj, iskreno, ja sam pucao na Dragstara ili Intrudera, međutim silom prilika dobio sam dozvolu za maksimalno maxi skuter te je izbor i pao na Burgija... :)
Naravno da ću poslikati i izvještavati o stanju pile :)
Nikakvih prerada i modifikacija neće biti... - ostario sam :)
--- Kraj citata ---
da,sjećam se tih ženinih naputaka ;) bitan je kompromis da na kraju budu obje strane zadovoljene tj zadovoljne :P
ajde onda dok uloviš vremena otvori svoju novu frišku temu u garaži pa da bude sve fino na jednom mjestu u vezi burgije :icon_thumright:
nemaš tu kaj modificirat,kupljen je prema namjeni,nije rejserski skuter a kitat ga nema potrebe kad i ovak ide kolko treba ;)
Mr J:
Bude svega pomalo... Otvorit cu temu samo neka malo zatopli i da ulovim vremena a st ose voznje tice to uvijek :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju