Tehnički kutak > Blokade
Piaggio Fly 4t4v blokade!
nikola89:
da li se možda može nać na internetu ili negde neki koristan manual za taj model da si pogledam koje blokade jesu na njemu, dosta čudno da nema blokadu na variomatu... I da vidim ako je ukljonjena ekektrična blokada(kak su rekli u servisu), da li se može možda djelomično odblokirati CDI na njemu, pa su oni to napravidli, a ne potpuno... Jer logično je da on sad ima neku električnu blokadu pošto nizbrdi ide isto toliko, da ima neku mehaničku išel bi nizbrdo brže...
zvonkec_92:
da nema on možda ko i neke batine onaj čitač u deklu variomata kod zvona kvačila.. mislim taj sistem blokade :icon_scratch: taj sistem kad je upaljen skut ni nizbrdo nejde preko 50 i cuka.. znači da mu CDI prekida iskru :?
nikola89:
hmmm... po nekakvom osjećaju mojem laičkom moguće da je i to kaj veliš :toothy10: Jer dok ga držim na gasu koda prekida i cuka, znači ide ide sve naravno 58 pa svakih 100-150 metara kad bi htio povuć jače kao da prekine nešto... tak da moguće, budem probal u drugom servisu reći nek maknu sve kaj god postoji od blokada i doviđenja :headbang:
nikola89:
najgore kaj sam pital čoveka koje blokade ima sve, ako nema na variomatu, on veli pa skinuta ti je na elektrici a to on udara u svoju blokadu, kao od skutera blokada, wtf :toothy12:
nikola89:
evo misterij se rješil, zamolil sam frenda koji se kuži u skutere da pogleda kaj bi to moglo biti, pošto su mi se likovi na servisu činili malo čudni kaj se tiće poznavanja skutera, i to meni laiku koji tu nešto zna s foruma... I naravno ispostavilo se da nisu napravili ama baš ništa, znači bilo je u pitanju skidanje blokade i problem da se skuter gasi kad je mokra cesta, skuter se i dalje gasio i postizao 58 Km/h, otpelam ga frendu iz kvarta koji je sam svoj majstor od rođenja i vidi čuda, skuter naravno da ima prsten na variomatu(za koji sam nekoliko puta u ovlaštenom servisu pitao da dal su sigurni da nema blokade na varitomatu, da mi je to čudno malo, na kaj su oni rekli ma naravno da nema pogledali smo) kao i svaki piaggio skuter do sad, + pročistio fergazer i filter zraka i isprobali smo sa šlaufom dal se gasi kad je mokro od ispod i radi ko vurica... Tak da ako bude neko pital za blokade na ovom modelu skutera, to su prsten na variomatu i blokada na CDI-u... Išel sam tam samo zbog garancije, mislim da bude mi od sad sused garancija :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju