Općenito > Generalno o skuterima

Priprema Vašeg skutera za zimu

<< < (2/14) > >>

Kamba:

--- Citat: ljubo46 - 09 Listopad, 2012, 20:24:07 ---he he moj stoji u grijanoj garaži...al mu je loše jel tak? čuo sam neki dan da skidanje akumulatora baš i nije najbolja opcija...Zašto- zato što kad je aku spojen na skut -pol koji je spojen na šasiju stvara negativan naboj na sve metalno na skutu što rezultira manjom šansom za koroziju šasije...

--- Kraj citata ---

...a šta se ti nebi drogiro ko sva druga normalna djeca.....  :toothy9: :toothy9:

ljubo46:

--- Citat: Kamba - 09 Listopad, 2012, 20:34:47 ---
--- Citat: ljubo46 - 09 Listopad, 2012, 20:24:07 ---he he moj stoji u grijanoj garaži...al mu je loše jel tak? čuo sam neki dan da skidanje akumulatora baš i nije najbolja opcija...Zašto- zato što kad je aku spojen na skut -pol koji je spojen na šasiju stvara negativan naboj na sve metalno na skutu što rezultira manjom šansom za koroziju šasije...

--- Kraj citata ---

...a šta se ti nebi drogiro ko sva druga normalna djeca.....  :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
heheheheheehehhe :laughing7:

ljubo46:

--- Citat: Grale - 09 Listopad, 2012, 20:32:39 ---puno me pitaš,eto ako se ti bojiš negativnih naboja i čega već ne,nek ti ostane spojen,ako velis da ti je toplo u garaži :toothy11:
spojis ga na punjač tu i tam samo

--- Kraj citata ---
e pa tako nekako i radim

Nincevic:
Ma koje pripemanje za zimu  ??? Vozi se on i preko zime  :headbang:

robert:

--- Citat: Nincevic - 09 Listopad, 2012, 20:48:09 ---Ma koje pripemanje za zimu  ??? Vozi se on i preko zime  :headbang:

--- Kraj citata ---
prva pametna u ovoj temi :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju