Tehnički kutak > Styling skutera
neonke za sf2
d3stroyer:
evo lijepo ti je objašnjeno, ali po meni je lijepše stavit 2-3 diode u boji. dobro se vidi, a opet nije prejako...
speedburn2:
--- Citat: d3stroyer - 05 Lipanj, 2008, 21:20:35 ---evo lijepo ti je objašnjeno, ali po meni je lijepše stavit 2-3 diode u boji. dobro se vidi, a opet nije prejako...
--- Kraj citata ---
istina, ja imam ispod skuta 8 led dioda i sasvim se pristojno vidi
speed:
--- Citat: speedburn2 - 05 Lipanj, 2008, 21:08:43 ---
--- Citat: dzeno - 05 Lipanj, 2008, 20:43:07 --- ??? e ljudi imam SF2 kupio sam neonku pa me interesuje kako cu je stavit :dontknow:i i podesiti da se ona upali kada ja palim svjetla odghttp:// ???
--- Kraj citata ---
ma nije ti to nist komplicirano,
najlakse ti ju je spojit direkt na komulator.
znaci jedan pol + npr. spojis na neonku, a - spojis na prekidac, i sa prekidaca na neonku, i tako je onda mozes palit i gasit kad hoces.
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
masu- iliti - spojis direkt na masu na akumulatoru a povuces sa akumulatora s + zicu do prekidaca i s njega na neonku
baotian500:
ja sam spojio neonku plavu 30cm od kompa,na bravu,tak da kad dam kontakt,upali se neonka, :sign018: i sjeli ja i bratic,mali pregib na cesti,motor postrugnuo,i neonka se zdrobila,zato sad vozim piaggio,na 14 cola felgama,nema sanse da on negdi postrugne :laughing7:
charnel:
--- Citat: baotian500 - 05 Lipanj, 2008, 22:52:59 ---ja sam spojio neonku plavu 30cm od kompa,na bravu,tak da kad dam kontakt,upali se neonka, :sign018: i sjeli ja i bratic,mali pregib na cesti,motor postrugnuo,i neonka se zdrobila,zato sad vozim piaggio,na 14 cola felgama,nema sanse da on negdi postrugne :laughing7:
--- Kraj citata ---
ko one glupe top shop reklame,
koliko puta vam se dogodilo da vam u zavoju na motoru s malim gumama, ostane neonka na cesti?
zato vozite piaggio!, lol
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju