Tehnički kutak > Styling skutera
neonke za sf2
speed:
--- Citat: dzeno - 06 Lipanj, 2008, 14:47:40 ---a mogu li spojiti i + i - na + i - od nekog svjetla i hoce li onda svjetlo raditi
--- Kraj citata ---
hoce,a najbolje ti je preko akumulatora i na prekidac
baotian500:
ko one glupe top shop reklame,
koliko puta vam se dogodilo da vam u zavoju na motoru s malim gumama, ostane neonka na cesti?
zato vozite piaggio!, lol
[/quote] za sve detaljne informacije na 060 600 600 , besplatna dostava na vasa vrata
baotian500:
--- Citat: charnel - 05 Lipanj, 2008, 23:31:07 ---
--- Citat: baotian500 - 05 Lipanj, 2008, 22:52:59 ---ja sam spojio neonku plavu 30cm od kompa,na bravu,tak da kad dam kontakt,upali se neonka, :sign018: i sjeli ja i bratic,mali pregib na cesti,motor postrugnuo,i neonka se zdrobila,zato sad vozim piaggio,na 14 cola felgama,nema sanse da on negdi postrugne :laughing7:
--- Kraj citata ---
ko one glupe top shop reklame,
koliko puta vam se dogodilo da vam u zavoju na motoru s malim gumama, ostane neonka na cesti?
zato vozite piaggio!, lol
--- Kraj citata ---
za sve detaljne informacije nazovite 060 600 600 ,besplatna dostava na vasa vrata!!!
neer:
gle murija ti bas i ne podnosi ta neonska svjetla.uglavnom kao neonke zasljepljuju ostale vozace koji su u prometu.zato ti non stop svi kvocamo stavi na prekidac da bude odvojeno da mozes iskljuciti i ukljuciti kad ti zelis a ne da moras gasit svijetla da bi neonke izgasio.jel djele kazne za neonke ??
Hrga:
ovako nadite zicu na bravi ako hocete da neonka cijelo vrijeme svjetli dok je skut upaljen i da se gasi kad okrenete kljuc, znaci na bravi nac + POSLJE kontakta i na njega spojit + od neonke i - spojit na ramu ili akumulator...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju