Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 70
dachi:
--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 17:12:53 ---Pa streetrace je jači od trophija i ostalih baseova, tak da bi trebala 19-ica, vidiš da je nekima cviko sa 17,5 gore...
--- Kraj citata ---
al mi se taj runner cak i cinio zivahniji od mog..
--- Citat: ivanm - 26 Prosinac, 2012, 17:15:33 ---nece cviknut sa 17.5 ak se postela. to je dosta veliki karb i za mhr replicu.
--- Kraj citata ---
karb je dobro postelan,svjecica finu boju smeckastu ima,samo cu prijenos morat malo ustimat
Grale:
Neznam dal je cvikal zbog premalog karba,nenaštelanog ili lošeg, al je cviko sa 17,5...
Eto pisali su po forumu da vani svi voze sa 19 njega...
ivanm:
17.5 karb nije premali za gus kit i yasuni r.
nije premali ni za replicu i yasuni r.
dachi:
--- Citat: Grale - 26 Prosinac, 2012, 17:17:35 ---Neznam dal je cvikal zbog premalog karba,nenaštelanog ili lošeg, al je cviko sa 17,5...
Eto pisali su po forumu da vani svi voze sa 19 njega...
--- Kraj citata ---
--- Citat: ivanm - 26 Prosinac, 2012, 17:20:25 ---17.5 karb nije premali za gus kit i yasuni r.
nije premali ni za replicu i yasuni r.
--- Kraj citata ---
a vidit cemo sad do proljeca probat posudit/nabavit 19-ku pa probat..sto se tice masine,samo prijenos imam nastelat i nista vise,vise se bacam sad na zimski styling pa cemo vidit sta ce ispast :icon_thumright:
runner22:
eto nemoj ništa dirati samo nabaci 19 karb uštimaj ga i prijenos isto,šta si zapeo za repliku kad imaš s6 kit koji je prešao ništa novi je i sve a vidiš da neće biti razlika neka,a tu repliku što platiš 500kn polovnu možeš uložit u lexus lampu,žmigavce i ostalo što i sam hoćeš i boju kupiš jbt :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju